Antena 3 CNN Life Familie 7 beneficii ale orgasmului

7 beneficii ale orgasmului

7 beneficii ale orgasmului
28 Oct 2012   •   23:01

Sa faci sex si sa ai orgasm nu numai ca iti aduce o stare de bine din punct de vedere emotional, ci te vei bucura impreuna cu partenerul tau si de alte beneficii fizice sau psihice. Iata 7 beneficii sa aveti cat mai multe orgasme si, totodata, 7 motive intemeiate sa va straduiti impreuna sa va bucurati de acest dar, mentionate de Mikaya Heart in cartea sa “Ghidul orgasmului la femei”.

 

1. Orgasmul arde caloriile Te-ai gandit vreodata ca o jumatate de ora de sex arde 150 de calorii, chiar si mai multe cand atingi orgasmul. O partida de sex poate fi mult mai ispititoare decat trasul de fiare sau mersul pe banda. Iar rezultatele pot fi aceleasi: tonifierea muschilor in mai multe zone ale corpului.


2. Orgasmul te “curata” de stres Ai simtit vreodata nevoia sa razi sau sa plangi dupa ce ai avut orgasm? Dupa atingerea climaxului, organismul elibereaza de o cantitate mare de energie care “curata” toate emotiile pe care le-ai acumulat pana atunci. In timpul orgasmului, creierul produce hormoni care te ajuta sa scapi natural de stres. Asa se explica faptul ca te simti relaxat si detensionat dupa ce ai ajuns la orgasm.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close