Antena 3 CNN Life Familie 7 motive pentru care bărbaţii iubesc femeile

7 motive pentru care bărbaţii iubesc femeile

7 motive pentru care bărbaţii iubesc femeile
18 Sep 2013   •   12:46

Bărbaţii pot face orice lucru pe care îl fac femeile (cu excepţia sângerării non-stop timp de 3 zile fără să moară). Acest lucru nu schimbă faptul că sentimentele de fericire, căldura sunt mult mai profunde atunci când femeia din viaţa ta face ceva pentru tine. Iată câteva motive pentru care bărbaţii iubesc femeile şi pentru ce ar trebui să petreacă ceva timp pentru a le arata doamnelor din viaţa lor cât de mult le apreciează:

 
 
Bărbaţii iubesc femeile pentru că nu sunt egoiste
În general femeile sunt mult mai generoase decât bărbaţii. Ele sunt cele care aduc băuturi (şi alte femei) la petreceri; ele întotdeauna o să-ţi ureze „La mulţi ani” şi apoi nu uită să-ţi dea şi un cadou; iar dacă le tratezi aşa cum merită te vor ajuta şi să-ţi faci ordine în cameră. Nu uita totuşi, să oferi reciprocitate, altfel tot ce vei primi este un adio din vârful buzelor.
 
Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt iertătoare
Ai greşit? Tot ce ai de făcut este ca atunci când îţi ceri iertare să aitingi anumite puncte sensibile şi totul va fi şters cu buretele. În primul rând să pari cu adevărat supărat. În al doilea rând, spune-i că îi înţelegi sentimentele. Trei, spune-i că n-o să se mai întâmple şi a doua oară. Şi cam atât. Acum, dacă simţi sau nu exact ceea ce ai spus, este o altă poveste.

 
Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.


×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close