Antena 3 CNN Life Familie 7 sfaturi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală după 40 de ani

7 sfaturi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală după 40 de ani

7 sfaturi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală după 40 de ani
05 Oct 2012   •   23:14

Informatia este putere. Afirmatia este adevarata insa numai in masura in care folosesti ceea ce stii. Si chiar daca initial nu utilizezi la maximum ceea ce ai aflat cu timpul vei deveni cu siguranta experta. Exact ca vinul: cu cat e mai vechi cu atat devine mai bun. Iata cateva sfaturi care iti vor imbunatati viata sexuala dupa ce ai implinit 40 de ani. Nu te sfii sa le folosesti, s-ar putea sa devii dependenta de ele.

 

1. Sinceritatea nu este mereu cea mai buna solutie. Te-ai gandit sa inseli, poate chiar ai furat un sarut sau te-ai furisat la o cafea. Ar trebui sa marturisesti ca sa imbunatatesti situatia? Nu. Astfel de confesiuni iti ranesc partenerul si ii zguduie incredere in tine si in sine. Daca vrei sa il protejezi si sa continui relatia, constientizeaza-ti vinovatia si pastreaza informatia pentru tine.

 

2. Dragostea este in aer… atat timp cat barbatul tau nu face dus dupa sala. Mirosul transpiratiei unui barbat poate fi incitant pentru femei. Un studiu al Universitatii din California arata ca mirosul unui barbat a crescut excitatia femeilor, a marit bataile inimii, tensiunea arteriala si respiratia.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close