Antena 3 CNN Life Familie 7 sfaturi pentru o partidă de sex fierbinte

7 sfaturi pentru o partidă de sex fierbinte

7 sfaturi pentru o partidă de sex fierbinte
23 Dec 2012   •   22:04

Când viaţa amoroasă în cuplu începe să dea semne de monotonie, ar fi bine să faci câteva schimbări. Iată 7 sfaturi care te vor ajuta să aveţi din nou partide de sex fierbinte.




 

1: Sărută-l până îl laşi fără respiraţie Nu lăsa să treacă nici o zi fară să-i oferi un sărut de 10 secunde pasional. O mulţime de cupluri continuă să facă sex, dar nu se mai sărută. Şi este păcat pentru că sărutul este un lucru minunat, un act atât de intim. Aşa că sărută-l în fiecare zi. Instant vei simţi că eşti plină de pasiune.

2: Joacă-te cu mâinile adânc în buzunarele lui Când se aşteaptă mai puţin spune-i iubitului tău că ai nevoie de mărunţiş. Apoi bagă-ţi mâinile în buzunarele lui şi atinge-i bărbaţia prin textura materialului „răscolind” după mărunţiş. Când simţi că este… pus fapte mari, şopteşte-i complice la ureche: „Ai un fişic în buzunar sau eşti doar fericit că mă vezi?”.

 

3: Oferă-i un masaj special

Oferă-i iubitului tău un masaj în care să nu foloseşti mâinile. Înainte să începi, dezbracă-ţi partenerul încet, însă asigură-te că rămâne în formă. Apoi, cu mâinile la spate, masează-i corpul (cu excepţia penisului) cu faţa, părul şi sânii tăi. După ce s-a relaxat complet, îi poţi atinge şi bărbăţia. Vei fi surprinsă de reacţiile iubitului tău.

 

 
4: Atinge nervul senzual

Unul dintre cei mai explozivi nervi ai corpului este situat la baza superioară a coapsei interioare. Umezeşte-ţi degetul şi plimbă-l încet de la jumătatea coapsei până la baza superioară a coapsei. Pentru că aici pielea este mai sensibilă este important să îi urmăreşti cu atenţie reacţiile. Dacă vrei să sporeşte intensitatea trăirilor, poţi folosi şi limba.

 

 
5: Redecorează dormitorul

Încearcă să recreezi o atmosferă „departe de casă”, chiar în propriul dormitor. Cumpără cele mai groase cearşafuri pe care le găseşti precum şi nişte halate pufoase în care să trândăviţi. Vă veţi simţi ca şi cum aţi fi într-o vacanţă incredibilă departe de restul lumii.

 
 

6: Ţine ochii deschişi Urmăreşte-i cu atenţie orice mişcare face în timpul actului sexual. Procedând astfel vei explora şi mai mult partea emoţională a partidei de sex. Începe să-l săruţi cu ochii deschişi şi priviţi-vă cu atenţie în timpul preludiului. Cu timpul şi prin exerciţii, veţi putea să vă priviţi în ochi când veţi ajunge la climax. Vei trăi orgasmul diferit de tot ce ai experimentat până acum.

 
 

7: Învăţaţi să vă sincronizaţi

Ai putea fi surprinsă de cât de uşor vă puteţi sincroniza. Pune-i mâna pe piept şi roagă-l să facă acelaşi lucru. Pentru că ritmul cardiac se intensifică în timpul orgasmului, dacă staţi cu mâna aproape de inima celuilalt veţi simţi efectele pe care vi le produceţi reciproc.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close