Antena 3 CNN Life Familie 8 moduri in care oamenii fericiti isi incep dimineata

8 moduri in care oamenii fericiti isi incep dimineata

8 moduri in care oamenii fericiti isi incep dimineata
24 Feb 2014   •   10:03

Dimineata este foarte importanta. Este fundatia pe care se construieste restul zilei. Modul in care iti incepi dimineata poate sa determine modul in care va arata ziua intreaga. Iata 8 moduri in care oamenii fericiti isi incep dimineata.

 

1. O trezire calma In perioada dintre miezul noptii si haosul zilei, ai posibilitatea de a face ceva special pentru tine. In acest timp gandurile si multumirea aproape ca se suprapun, trecutul si viitorul isi inceteaza existenta, iar timpul atinge eternitatea.

Aceste prime momente ale zilei sunt sacre. Savureaza-le. Protejeaza-le. Trezeste-te impacat cu tine insuti, intinde-te si respira adanc fara nicio graba. Ofera-ti acest timp ca pe un cadou, pur si simplu pentru a te simti viu, pentru a infrange anxietatea vietii si sa traiesti momentul respiratie dupa respiratie.

 

 

2. Mediteaza asupra lucrurilor bune si frumoase din viata ta Incepe fiecare zi cu dragoste, gratie si gratitudine.

Cand dimineata soseste, gandeste-te la privilegiul de a fi in viata – sa fii, sa vezi, sa auzi, sa gandesti, sa iubesti, sa ai ceva ce astepti cu nerabdare. Fericirea este o mare parte a acestor micute elemente ale vietii; bucuria este pur si simplu sentimentul aprecierii lor.

Realizeaza ca nu fericirea te face recunoscator, ci recunostinta te face fericit. Observa in fiecare zi ceea ce este deja bun in viata ta si vei descoperi tot mai multe lucruri bune care se intampla in viata ta.



Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close