Niciodată nu ştii cu exactitate ce este în mintea unui bărbat, ce fantezii ascunse are, ce gânduri nebunatice. Cu toate acestea, sunt unele mişcări pe care orice bărbat ar vrea să le încerce. Iată câteva exemple:

 1: Invită-l în cadă

O baie în cada fierbinte este mereu o senzaţie incredibilă, însă poţi tripla plăcerea când tu şi partenerul sunteţi împreună. Săpuniţi-vă pe rând şi, încet, desenează cercuri sexy în jurul pieptului său, a abdomenului, a coapselor şi fii gata pentru aburi, săruturi umede. Şi nu uita de oglindă…

  
2: Încălzeşte-l după care răceşte-l

Dacă îi răceşti corpul, de fapt excitaţia lui sexuală va creşte. Creşte-i satisfacţia sexuală prin lovituri neaşteptate, presiune şi schimbări de temperatură. Încearcă clasicele cuburi de gheaţă pentru a-l face să tremure de excitaţie. Spune-i să se întindă pe spate, ia un cub de gheaţă în mână şi încet, trasează o linie de la gât până în vârful degetelor.

 

3: Jocul „fără mâini”

Spune-i să-şi ţină mâinile acasă. Puteţi explora fiecare corpul celuilalt cu buzele, cu limba şi cu respiraţia.

 

4: Locuri nou

Schimbaţi puţin lucrurile acasă mutându-vă din dormitor. Puteţi face dragoste pe masa din sufragerie, în bucătărie, pe balcon sau în maşina parcată în garaj.

 

5: Preia conducerea Spune-i ce doreşti de la el fără să rosteşti nici un cuvânt. Prinde-l de un deget şi când face ceva ce-ţi place strânge-l uşor.

  

6: Tratează-l cu o partidă în care nu trebuie să mişte nici un deget Oferă-i, din când în când, o partidă de sex în care să depună un efort cât mai mic, alegând poziţia femeia deasupra însă cu spatele la el. Este destul de asemănătoare cu poziţia pe la spate, însă aici el nu trebuie să facă mare lucru care să-i consume energia.

  

7: Revigorează-l pentru runda a doua

Prima repriză de amor l-a stors de energie. Spune-i cât de bine te face să te simţi şi-l vei pune din nou pe picioare gata pentru o nouă repriză de amor. Şi, de această dată, orgasmul tău va fi şi mai puternic.

 

8: O partidă rapidă

Odată ce l-ai dus în al noulea cer în numai 5 minute va fi al tău pe vecie şi va face orice pentru tine.

 

9. Lasă-l să fie fiară

Iniţiază mişcarea care îi declanşează instinctul animalic. Oferă-i o provocare animalică printr-o partidă de sex în picioare. Lasă-l să te spijine de perete cu picioarele tale în jurul mijlocului său. El va fi în rolul agresorului de vreme ce te ţine în braţele lui şi, în plus, are o imagine tulburătoate a sânilor tăi care se mişcă în timpul actului sexual.


Mai multe sfaturi despre sex găseşti pe Problemesex.