Antena 3 CNN Life Familie Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut

Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut

Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut
11 Dec 2015   •   11:27

Știai că luna în care te-ai născut poate să detemine unele dintre trăsăturile tale de caracter? Citește mai departe și află ce spune luna în care te-ai născut despre tine.

Ianuarie
Femeile născute în luna ianuarie sunt extrem de ambițioase, dar destul de serioase și conservatoare. Ele sunt, de asemenea, destul de critice. Deși rareori au momente de furie, asigură-te că le eviți atunci când sunt într-o astfel de stare de spirit. Aceste femei păstreză sentimentele lor pentru ele însăși. Ele pot fi abordate numai de către persoanele pe care le consideră a fi la același nivel intelectual cu ele și care au aceleași puncte de vedere.

Februarie
Femeile născute în această lună au un mod destul de abstract de gândire, care de multe personae nu este înțeles. Starea lor de spirit se schimbă de multe ori, așa că trebuie să fi destul de răbdător cu ele. Ca un element pozitiv, sunt extrem de romantice și ar face orice pentru persoana pe care o iubesc. Împărtășirea aceeași atenții înseamnă foarte mult. Nu se întorc la persoana care le trădează.

Martie
Aceste femei sunt foarte ușor de supărat. Deși în general sunt loiale și devotate, într-un atac de furie ele pot termina totul. Doar bărbații adevărați pot aprecia cu adevărat aceste femei, care au de obicei charismă puternică și farmec, care sunt cu adevărat fermecători. Viața alături de o femeie născută în martie este o adevarată plăcere. Cu toate acestea, ele nu se îndrăgostesc atât de ușor.

Vezi continuarea articolului aici.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close