Antena 3 CNN Life Familie Ce sa faci si ce sa NU faci dupa o partida de sex

Ce sa faci si ce sa NU faci dupa o partida de sex

Ce sa faci si ce sa NU faci dupa o partida de sex
24 Dec 2012   •   19:04

Sexul reprezinta o experienta absolut magica, minunata, indiferent daca tine o ora sau doar cateva minute. Iar comportamentul nostru dupa astfel de momente fierbinti tine de o anumita eticheta, la fel ca in viata. Daca tii la propria-ti reputatie, daca vrei sa nu faci magia sa dispara, iata ce trebuie si ce nu trebuie sa faci dupa o partida de sex:

 

Sfaturi pentru EL:  

1.  Te poti autofelicita in gand daca ai motive s-o faci

In cazul in care vezi ca partenera ta e toata un zambet, e clar: te poti bate pe umar incurajator, inseamna ca ai facut o treaba minunata.

  

2. Fa-o sa se simta iubita si dupa ce ati terminat


Incearca sa nu adormi imediat sau sa te intorci cu spatele sau sa fugi prea repede la baie. Fa-o sa se simta dorita si exprima-ti interesul in ceea ce o priveste si dupa finalul unei partide de sex.

 

 

3. Arata-i ca o intelegi si ca esti cooperant

Exprima-ti acordul vizavi de tot ceea ce-ti cere si incearca sa intelegi cat mai bine mesajele. Grija mare la cat esti de obosit, un moment de neatentie te poate face sa dai un anumit raspuns care sa creeze confuzie.

 

 

4. Arata-te interesat de dialog

Acorda atentie vorbelor ei si dupa sex. Interesul fata de ceea ce are ea de spus o poate determina sa-ti acorde permisiunea pentru un binemeritat somn.

 

 

 

Sfaturi pentru EA:  

1. Fii atenta la cat e de extenuat

Nu uita ca sexul nu-i tocmai o treaba usoara pentru barbati. Ei depun mult efort, iar la sfarsitul unei partide pot fi efectiv extenuati. Nu insista prea mult cu discutiile.

 

 

2. Cu cat mai putine probleme, cu atat mai bine

Sa te apuci sa despici firul in patru pe marginea eventualelor probleme de viata care te framanta, ii poate exaspera pe barbati si ii poate face sa le dispra intregul chef de sex, mai ales daca sunt subiecte care pot declansa discutii de ore.

 

 

3. Evita sa aduci cearta in pat

Ar fi o imensa greseala. Spatiul acela e pacat sa fie contaminat cu certuri. Nu faci decat sa strici sansa la un moment frumos, pe care l-ati putea trai impreuna.

 

 

 

Sfaturi pentru amandoi:  

1. Evita criticarea performantelor voastre sexuale

Cu replici de genul “altadata a fost si mai bine” sau” a fost asa si asa” n-o sa faceti decat sa-l raniti pe celalalt. Indiferent de prestatie, orice critica poate leza si jigni. Atentie, asadar, la termeni!

 

 

2. Abtine-te de la… vanturi

Ar fi o eroare grava si de neiertat si o lipsa fundamentala de educatie sa faci asa ceva.

 

 

3. Nu te apuca sa dansezi prin dormitor dansul victoriei

Chiar daca a fost absolut senzational si simti din plin asta, nu te apuca sa te dai jos din pat si sa executi dansuri tematice dupa o partida de sex. E usor penibil.

 

 

4. Stai pe loc

Sa pleci din pat, pur si simplu, fara cuvinte sau motive serioase este unul dintre cele mai urate gesturi pe care le poti face.  In cazul in care ai nevoie la toaleta, scuza-te si du-te, insa intoarce-te imediat in pat langa persoana iubita.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close