Antena 3 Life Familie Ce spune viaţa sexuală despre sănătatea ta

Ce spune viaţa sexuală despre sănătatea ta

15 Apr 2013   •   20:02
Ce spune viaţa sexuală despre sănătatea ta
Viaţa sexuală este excelentă atât timp când lucrurile merg în direcţia dorită. Însă când ceva nu merge bine este mai uşor să arunci vina pe partener şi pe viaţa sexuală alături de el. Sau poate … corpul tău încearcă să-ţi spună ceva? De cele mai multe ori problemele din viaţa sexuală pot ascunde probleme grave de sănătate.
 
Iată ce ar putea însemna următoarele scenarii:
 
 
Viaţă sexuală # 1: Nu mai eşti interesat de amor
Ce poate însemna? Un nivel scăzut al testosteronului
O mulţime de lucruri pot cauza scăderea libidoului: stresul de la birou, pierderea dragostei, somn insuficient. Însă, dacă nimic din cele de mai sus nu sunt valabile în cazul tău şi mai degrabă ai putea număra oi decât să faci sex? Privelişti sau atingeri care înainte te excitau acum te lasă rece? S-ar putea să ai o problemă cu hormonii.
Testosteronul este cel mai important hormon metabolic pentru bărbaţi. Dacă nivelul acestuia este scăzut creşte riscul de dezvoltare a unor boli precum osteoporoză, diabet de tip 2, arteroscleroză coronariană şi moarte prematură, iar singurul tău simtom este un libido scăzut.
Ce să faci?  Mergi la un control pentru verificarea nivelului testosteronului. Dacă este scăzut este indicat să mergi la un specialist care îţi va recomanda cel mai bun tratament.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

×
Parteneri
x close