Cel mai ciudat motiv care poate pune o relatie pe butuci

21 Mar 2013   •   14:56
Cel mai ciudat motiv care poate pune o relatie pe butuci
Simti ca relatia voastra scartaie? Ei bine, afla ca… patul e de vina! Site-ul Menshealth.com sustine in mod categoric aceasta ipoteza si ne explica de ce. Studiul efectuat de New UC Berkeley a validat faptul ca un somn de slaba calitate ar putea fi foarte bine motivul pentru care relatia dintre parteneri sa inceapa sa nu mai mearga prea grozav.
 
Astfel, cercetatorii au intrebat 120 de persoane la ce nivel se afla calitatea somnului lor si care sunt obiceiurile din jurul acestui subiect. Rezultatele au fost ca subiectii cei mai obositi au si cele mai serioase probleme in a-si exprima aprecierea si sentimentele catre jumatatile lor. Se pare ca atunci cand esti in deficit de somn, resursele cognitive se imputineaza considerabil. Acesta status te poate face sa fii mult mai concentrat doar pe tine insuti, ignorandu-ti partenerul.  Cu alte cuvinte, esti mult prea oboist ca sa mai spui “multumesc” sau “te iubesc” persoanei care-ti ridica lenjeria murdara de pe unde ai lasat-o in casa sau care-ti pregateste cina in fiecare seara.
 
Cert este ca nimeni nu vrea sa fie tratat cu indiferenta. Si daca ajungi sa fii zombie de oboseala, nimanui nu-i este mai bine, cu atat mai putin relatiei tale. Si toate cercetarile pe acest subiect arata ca sexul este prima activitate eliminata din program, pe fond de oboseala.
 
Solutia, ne spune Menshealth.com , este sa atacati cu mult curaj subiectul: poate va cumparati un pat mai mare, in care sa aveti mai mult loc si, deci, in care sa va si odihniti mai bine si totodata incercati si invelitorile separate, astfel incat sa nu va mai trageti toata noaptea plapuma unul de pe celalalt.Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO.

x close