Cele mai bune masti naturale pentru fata

de O.P.    |    17 Iun 2014   •   13:09
Cele mai bune masti naturale pentru fata
Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si usoare, ba chiar ieftine, de a crea o masca cosmetica eficienta. Vom incerca sa te invatam cum, pe parcursul acestui articol:

Probabil nu ai zice niciodata ca bucataria ta este suficient de aprovizionata dar, sunt sanse, sa dispui de suficiente ingrediente pentru a amesteca o masca de fata fabuloasa. Ai nevoie doar de un vas in care sa amesteci solutia, o furculita, o lingura de lemn si cateva ingrediente proaspete. De ajutor ar fi de asemenea un blender sau un storcator pentru a te scuti de putin timp pierdut cu pregatirile dar, nici acesta nu este esential.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva masti pentru fata simple, destinate unor tipuri diferite de piele, in functie de necesitati. Nu inseamna ca trebuie sa te rezumi la ceea ce iti oferim noi, ai libertatea sa iti alegi ingredientele dupa cum doresti. Avantajele unui astfel de experiment sunt multe, cel mai important fiind calitatea ingredientelor care sunt cu adevarat proaspete si, poate si mai important, lipsa aditivilor suplimentari, prezenti in mastile cosmetice preparate in saloanele de profil:

Exemple masti naturale pentru fata:

Masca pentru fata nutritiva pentru piele uscata

Ingrediente:

60g avocado copt

25g suc de portocale

5g miere pura de salcam


Continuarea pe Lyla.ro
ExitPOLL
x close