Antena 3 CNN Life Familie Cele mai bune metode sa scapi de arsurile solare, muscaturile de tântari si durerile de cap. Nu te costa nimic

Cele mai bune metode sa scapi de arsurile solare, muscaturile de tântari si durerile de cap. Nu te costa nimic

Cele mai bune metode sa scapi de arsurile solare, muscaturile de tântari si durerile de cap. Nu te costa nimic
de O.P.    |    26 Aug 2014   •   13:16
Perioada de vacante este cât se poate de placuta însa soarele împreuna cu alti factori pot da batai de cap fiecarei persoane. Astfel, arsurile solare, durerile de cap sau muscaturile de tântari care va pot afecta pe timpul concediului sunt unele dintre cele mai neplacute lucruri care vi se pot întâmpla în vacanta.
Din fericire exista o serie de leacuri sau tratamente necostisitoare care va pot ajuta sa scapati de aceste afectiuni.

Asa ca puteti uita linistiti de cremele si solutiile scumpe care se gasesc in comert apeland in locul lor la unele dintre trucurile de mai jos.
Durerile musculare cauzate de insolatie sau muscaturile de insecte pot fi tratate foarte usor cu gheata, de exemplu. Folositi un cub de gehata pentru a masa zonele afectate si in foarte scurt timp veti avea efectele dorite.


Arsurile solare pot fi vindecate foarte rapid folosind o serie de produse care se gasesc in frigiderul oricarei persoane. Astfel, unul dintre cele mai binecunoscute leacuri este cel realizat cu ajutorul iaurtului. Iaurtul poate fi insa inlocuit cu felii de cartofi, comprese cu apa rece, felii de castraveti dar si pliculete de ceai umede, in mod surprinzator.

 

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close