Antena 3 CNN Life Familie Cele mai frecvente 4 greseli pe care barbatii le fac in dormitor

Cele mai frecvente 4 greseli pe care barbatii le fac in dormitor

Cele mai frecvente 4 greseli pe care barbatii le fac in dormitor
12 Apr 2013   •   17:02
Chiar si iubirea vietii tale poate face greseli in dormitor si trebuie sa recunosti ca au existat moment cand ti-a venit sa spui “Nu asa!”. Expertii de la GALTime.com ne dezvaluie care sunt cele mai comune 4 greseli pe care barbatii le fac in intimitate.

 

 

1. Nu accepta indicatii (verbale sau fizice) de la partenerele lor Majoritatea femeilor se plang ca barbatii nu le asculta, iar acest lucru e valabil si in pat. Specialisti spun ca vinovat este orgoliul masculin, care ii face sa-si spuna “Stiu deja ce sa fac, n-am nevoie de sugestii!” sau “Stiu mai bine ca ea ce am de facut”.

 

 

2. Sar peste “incalzire” si apasa direct pe acceleratie Cu alte cuvinte, domnilor, preludiu, preludiu, preludiu! Un preludiu prea scurt (sau lipsa totala a acestuia) poate strica toata placerea actului sexual. Unii barbati inca mai trebuie sa invete ca femeile au nevoie de mai mult timp decat barbatii ca sa intre in starea necesara pentru actul sexual.

 

 

3. Amutesc “Folositi-va vocea”, spun expertii. Femeile pot gasi extrem de excitanta o voce sexy care le sopteste in ureche in pat – mai ales daca vocea respectiva le spune ce urmeaza sa li se intample.

 

 

4. Sunt neingrijiti Barbatii se mai lenevesc sau uita ca, desi femeilor le plac mirosurile masculine, nu inseamna sa nu mai foloseasca deodorantul sau sapunul. Cele mai multe femei prefera ca barbatii lor sa miroasa curat si proaspat si sa fie si barbieriti, daca se poate. Nu strica nici sa isi mai tunda din parul excesiv de pe corp.

 

 

Ce faci daca barbatul vietii tale comite aceste greseli sau o parte dintre ele? In primul rand, nu uita ca daca le spui barbatilor verde in fata ca nu fac bine ce fac in pat risti sa ii dezumfli… si la propriu si la figurat. NICIODATA nu spui unui barbat ca face dragoste prost. Trebuie sa-i spui ce iti place tie si cat de bine e cand el… (completeaza spatiul punctat cand vorbesti cu el, cu preferintele tale personale). Spune-i cat de mult iti place cand face X si cat ti-ar placea daca ar face Y si va invata repede ce iti place si ce nu iti place. Pastreaza mereu un ton pozitiv si constructiv.

Nu uita ca oamenii nu se simt nicicand mai vulnerabili ca atunci cand sunt goi, iar mare parte din orgoliul barbatilor e strans legat de abilitatile lor de amanti. Ei au mare nevoie ca femeile sa le spuna cat sunt de buni la pat si cat de bine dotati sunt. Daca iubitul tau se simte sigur pe el, vei beneficia si tu de asta, cu siguranta!


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close