Antena 3 CNN Life Familie Cele mai mari griji pe care femeile şi le fac despre sex

Cele mai mari griji pe care femeile şi le fac despre sex

Cele mai mari griji pe care femeile şi le fac despre sex
05 Aug 2012   •   21:09

Chiar dacă te simţi confortabil să vorbeşti despre sex cu prietenii tăi, sunt unele aspecte, spre exemplu griji legate de aspectele fizice, despre care nu vorbeşti nici chiar cu prietenele tale cele mai bune.

 

Iată câteva dintre grijile despre sex pe care le au femeile:

 

 

 

Despre sex # 1: „În timpul partidei de amor el foloseşte uneori cuvinte obscene, care mă fac să mă simt ciudat” În multe dintre filmele pentru adulţi bărbaţi folosesc cuvinte agresive, dure în prezenţa femeilor. Aşa că poate el doar încearcă să imite ce a văzut acolo. Nu este chiar atât de rău (unor bărbaţi şi femei le plac cuvintele fără perdea în timpul sexului), însă este important şi cum te simţi tu în legătură cu cele spuse. Dacă te deranjează, comunică-i părerea ta. Iar data viitoare dă-i exemple de vorbe care te excită pe tine, el va ţine cont de părerea ta. Bărbaţii doresc să facă fericite femeile în pat, iar dacă află că un anumit lucru nu-ţi este pe plac atunci va renunţa să-l mai facă, sau cel puţin aşa ar trebui. 

 

 

Despre sex # 2: „Îmi face plăcere să mă lovească sau să mă tragă de păr în timp ce facem dragoste, ceea ce cred că nu este normal” Potrivit unui sondaj de opinie, peste 70% dintre respondente au spus că sunt deschise pentru a face unele lucruri mai ciudate. Faptul că îţi place să primeşti o palmă în timpul amorului este un semn că îţi place să te prosteşti puţin în pat, însă există şi motive, desvăluite de ştiinţă, pentru care aceste lucruri te fac să te simţi bine. Când eşti excitat, corpul eliberează endorfine care fac ca palmele pe fund să fie mai mult decât plăcute.

Dacă eşti prea timidă pentru a-i cere iubitului tău ce vrei, poţi să-i arăţi că tânjeşti după ele. Poţi să-l tragi tu uşor de păr în timp ce vă sărutaţi sau să-l plesneşti peste fund, iar el o să-ţi întoarcă favoarea.

 

 

Despre sex # 3: „Îmi iubesc bărbatul însă am visuri cu o altă femeie” Nu trebuie să-ţi pui întrebări în legătură cu orienarea ta sexuală dacă ai vise deocheate cu o femeie. Sexualitatea feminină este mai puţin rigidă decât sexualitatea masculină, aşa că este un lucru comun ca femeile să fie excitate de alte femei.

În loc să încerci să uiţi despre visele tale încearcă să le foloseşti pentru a-ţi condimenta relaţia. Spune-i că ai avut un vis ciudat însă foarte excitant. Foloseşte-l ca pe un combustibil pentru a alimenta fantezia când eşti cu soţul tău sau chiar când te masturbezi.

 

 

 

Despre sex # 4: „Uneori, când am orgasm scap şi câteva picături de urină” În timpul unui G-orgasm, multe femei eliberează puţin fluid pe care îl simt ca pe urină, însă este un lichid clar considerat ejaculare feminină. Un lucru este clar, nu poţi să împiedici fenomenul, iar dacă eşti foarte preocupată de subiect ai putea să nu mai ai orgasm.

Dacă chiar eşti convinsă că este urină, deşi este greu de crezut că se întâmplă femeilor tinere, asigură-te că ai vezica urinară goală înainte de a face sex.

 

 

 

Despre sex # 5: „Mă satisfac zilnic singură şi sunt îngrijorată că aş putea fi dependentă de vibrator” Vestea bună? Nu eşti dependentă de vibrator şi, prin urmare, nu eşti nevoită să renunţi la obiceiul tău zilnic. Vestea proastă? Vei avea parte prea mult de un singur lucru bun, adică te vei bucura mai puţin atunci când vei face dragoste cu soţul tău. Cu alte cuvinte, vei fi atât obişnuită să ajungi la orgasm folosind vibratorul, încât va fi din ce în ce mai greu să ajungi la climax cu iubitul tău.

Soluţia este simplă: foloseşte-ţi şi mâinile în timpul sesiunii solo (cel puţin jumătate din timp). Poate dura un pic mai mult să ajungi la orgasm, însă rezultatelor vor fi şi mai satisfăcătoare. Dacă eşti încă îngrijorată, încearcă să eviţi autosatisfacerea într-o zi când ştii că vei face dragoste cu iubitul tău. Anticipaţia şi dorinţa te vor face să tânjeşti după contactul uman.

 

Mai multe sfaturi despre sex găseşti pe Problemesex.


×
Parteneri
Volodimir Zelenski, întâlnire cu Regele Charles la Londra | LIVE
x close