Antena 3 CNN Life Familie Ciclurile de viata ale unui penis

Ciclurile de viata ale unui penis

Ciclurile de viata ale unui penis
05 Oct 2013   •   20:24

Orice corp sau organ are propria sa dinamica de viata, asadar nici penisul nu face exceptie de la regula. Nu mai este nici un secret pentru nimeni ca penisul unui barbat imbatraneste o data cu varsta biologica a posesorului. Cu cat nivelul testosteronului scade, spre batranete, cu atat mai mult timp ii ia posesorului in cauza sa dobandeasca o erectie. Si daca esti norocos si obtii una, ajungi foarte greu la orgasm si daca ajungi sa ai orgasm si mai vrei unul… nici nu mai incape vorba sa reusesti sa ai o a doua erectie.

Varsta afecteaza inclusiv volumul de sperma, numarul spermatozoizilor si calitatea acestora. Disfunctiile de erectie sau impotenta se pot instala o data cu varsta. Intre 40 si 70 de ani, procentul barbatilor potenti scade de la 60% la 30%, conform studiilor de specialitate.

Pe langa “necazurile” pe care ti le poate face propriul penis, pot aparea tot felul de disfunctii la urinare, inclusiv complicatii ale prostatei care nici ea nu pare sa te mai asculte ca odinioara.

Si asta nu e tot: mare parte a barbatilor acuza tot felul de schimbari ale propriului penis, la care privesc uimiti, parand sa nu-l mai recunoasca.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close