Antena 3 CNN Life Familie Cum sa fii sexy in pat

Cum sa fii sexy in pat

Cum sa fii sexy in pat
09 Mar 2013   •   20:05

Cu siguranta, te-ai intrebat cum va fi in pat cu el, prima oara cand veti dormi impreuna. De cele mai multe ori, insa, pentru femei – fie ca vorbim despre prima noapte, sau fie ca vorbim despre noaptea cu numarul 100 pe care o petrec alaturi de iubit – e fix acelasi lucru. Oricum se simt jenate de coafura ciufulita, fata nefardata si incercanata si alte inconveniente care ies la iveala dupa o noapte de somn.

Mai ales ca nu o data in viata am auzit spunandu-se: “daca vrei cu adevarat sa vezi cat de frumoasa este o femeie, uita-te la ea dimineata, cand se trezeste din somn”. O afirmatie usor inspaimantatoare pentru majoritatea femeilor. Si brusc li se pare ca toata gama de produse de frumusete pentru noapte nu mai e suficienta.

Dar nici nu raman impasibile la subiect, desigur. E clar ca tuturor le e teama de momentul diminetii si multe alearga repede la prima oglinda din casa, in speranta ca nu le-a vazut in stadiul trezirii din somn, adormit fiind si el, si pun putin rimel si blush de obraz.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close