Antena 3 CNN Life Familie Cum să practici Reiki la birou

Cum să practici Reiki la birou

Cum să practici Reiki la birou
17 Mai 2014   •   20:18
Pentru a creste productivitatea si moralul personalului, multi angajatori pun la dispozitia salariatilor diferite tehnici de relaxare la birou. Pe langa masaj, printre cele mai raspandite practici se numara si Reiki, o tehnica de meditatie si vindecare spirituala, care ofera multiple beneficii si poate ajuta angajatii sa lucreze la eficienta maxima si sa obtina performante in activitatea intreprinsa. Foarte popular in Vest, Reiki a inceput de ceva vreme sa castige teren si in Romania, putand fi practicat atat in cabinetele specializate, cat si acasa sau la serviciu.

 

Ce este Reiki? Termenul japonez „Reiki“ inseamna „forta universala a vietii“ si defineste un sistem de vindecare bazat pe concentrarea energiei din Univers. Iata cum decurge o sedinta de terapie: prin diverse tehnici de meditatie, practicantul Reiki canalizeaza in propriul sau corp energia eliberata peste tot in jurul nostru si, prin contactul palmelor cu persoana venita la terapie, transmite acea energie pentru a reintineri si vindeca zonele corpului afectate de boala.

Dincolo de ameliorarea unor probleme de sanatate, Reiki promoveaza si vindecarea spirituala, cu alte cuvinte armonizarea sinelui cu energia interioara, dar si cu cea a Universului, de unde pot fi atrase bunastarea, increderea in sine, o mai buna acuitate mentala, putere de concentrare sporita si eliberarea de toate grijile cotidiene. Cadrul necesar unei sedinte de Reiki este un spatiu linistit, eventual privat (pentru ca beneficiarul terapiei sa se poata simti relaxat), in care sa existe un scaun sau o canapea pe care sa se aseze cel venit la terapie.

 
 

Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close