Cei mai mulţi dintre oameni acordă o atenţie deosebită sărutului în timpul preludiului, foarte puţin celui din timpul partidei de sex şi absolut deloc celui de după. Însă săruturile din timpul şi de după partida de sex sunt la fel de importante pentru menţinerea relaţiei dintre parteneri. Poate că unii dintre bărbaţi nu vor fi deschişi unor discuţii după partida de sex, însă sigur vor răspunde într-un mod pozitiv la săruturi.

 

 

Descătuşează animalul din tine în timpul partidei de sex, când ai orgasm În timpul orgasmului renunţă la orice fel de barieră, oferă-i corpului tot ceea ce îţi cere. „Să fii gură în gură cu partenerul/ra poate întări orgasmul, îl intensifică pentru că este un eveniment atât de carnal – simţurile gustului, mirosului şi tactil par a se combina, e ca şi cum tot corpul musteşte de senzualitate”, argumentează un terapeut sexual.

 

- Cu delicateţe sărutaţi-vă pe gât chiar când sunteţi pe cale să aveţi orgasm. Presiunea buzelor pe pielea lui/ei amplifică plăcerea şi creează o nevoie şi mai puternică pentru eliberarea tensiunii.

 

- Foloseşte-ţi limba înainte şi înapoi atingându-i bolta palatină. Acestui loc nu i se acordă atenţia pe care o merită chiar dacă senzaţia este unică ceea ce înseamnă o excitaţie mai puternică.

 

- Arată-i cât de flămând/ă eşti pentru ea/el prin muşcarea uşoară a spatelui şi a umerilor, dar şi alte zone ale corpului care suporta un tratament mai dur. Prinde pielea între dinţi după care trage uşor, apoi dezmiardă locul cu limba şi cu săruturi.

 

- Dacă vă aflaţi într-o poziţie faţă în faţă în timp ce ajungi la orgasm, măreşte-ţi plăcerea printr-un sărut franţuzesc chiar în timp ce ai orgasmul.

 

 

 

După partida de sex, relaxează-te Deşi multe femei rămân într-o stare de semiexcitare după orgasm, cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt la capătul puterilor. După sex, în corpul bărbaţilor au fost eliberate substanţe chimice care induc starea de somn, aşa că aceştia sunt mai degrabă înclinaţi să doarmă decât spre săruturi. Însă sunt lucruri pe care femeile le pot face astfel încât lucrurile să nu se termine brusc:

 

- Dacă soţul tău este stors de energie însă tu vrei tânjeşti după îmbrăţişări, începe să-l săruţi din cap până în picioare. Săruturile calde pe faţa, umerii, spatele etc. transmit căldură şi tandreţe fără ca el să se simtă contrâns să răspundă.

 

- Sărută-i ceafa în timp ce-l trangi cu senzualitate de păr. Sigur va fi străbătut de fiori de plăcere în timp ce tu-l alinţi aşa.

 

- Când vezi că este pe cale să adoarmă oferă-i un ultim sărut franţuzesc care să-l scoată din minţi.

 

Iată câteva zone care merită atenţia ta:

 

Urechile: Sigur îi vei face ca părul de pe ceafă să i se ridice în timp ce te joci cu lobul urechii lui. Apoi poţi să-i conturezi urechea cu limba. Bonus: îi poţi şoptii toate lucrurile deocheate care îţi trec prin cap.

 

Degetele: Ia-i degetul arătător în gură, apoi ştii ce ai de făcut. Iar tu te poţi delecta privindu-l în timp ce-şi dă ochii peste cap.

 

Pieptul: Pectoralii unui bărbat sunt la fel de sensibili precum sânii unei femei, însă sunt ignoraţi adesea. Fă-l să simtă fiori de plăcere mişcându-ţi limba şi buzele pe aureole şi sfârcuri.


Află mai multe sfaturi pe problemesex.ro