Antena 3 CNN Life Familie Cum să-ţi exciţi partenerul, în funcţie de semnul zodiacal din horoscopul chinezesc

Cum să-ţi exciţi partenerul, în funcţie de semnul zodiacal din horoscopul chinezesc

Cum să-ţi exciţi partenerul, în funcţie de semnul zodiacal din horoscopul chinezesc
Sursa foto: Foto: thoughtcatalog.com
30 Apr 2015   •   21:40
Semnul zodiacal din horoscopul chinezesc are influente si asupra preferintelor sexuale ale fiecarui om in parte. Zodiile chinezesti si echivalentul lor in horoscopul european:

Dragon = Berbec
Sarpe = Taur
Cal = Gemeni
Capra = Rac
Maimuta = Leu
Cocos = Fecioara
Caine = Balanta
Porc = Scorpion
Sobolan = Sagetator
Bou = Capricorn
Tigru = Varsator
Iepure = Pesti

DRAGONUL

Nativii din Dragon au nevoie, inainte de toate, de a fi admirati. Ei adora, totodata, performantele teatrale, gesturile mari in dragoste si detesta sa fie ignorati sau tinuti in anonimat de catre parteneri. Pe plan sexual, dragonii prefera partidele intens animate, in care partenerii sunt liberi in exprimarea fizica, dar si vocala. Asadar, in relatia cu un dragon, este indicat sa dai tot ce poti din tine pe plan sexual, sa debordezi de energie si initativa.

SARPELE

Nativii din Sarpe au nevoie de intimitate si reactioneaza cat se poate de pozitiv la auzul unei melodii preferate, dar si la destainuiri. O noapte de sex pentru un nativ din Sarpe este mai degraba romantica, decat incendiara. Lumanarile parfumate, muzica din surdina, lumina difuza si conversatiile despre orice trebuie sa acompanieze sexul pentru ca nativul din Sarpe sa se simta implinit. Pe de alta parte, sarpele pune accent si pe latura materiala a relatiei, asadar conteaza si lenjeria de pat, dar si cea intima a partenerului.

CALUL

Un nativ din zodia Cal are nevoie de comunicare, dar detesta insistentele. Pe de alta parte, este un mare amator de activitati culinare, care implica produse de calitate superioara si vinuri scumpe. Asadar, o noapte cu adevarat incitanta pentru un Cal, de care-si va aduce aminte cu placere peste mult mult timp, trebuie sa contina si aceste aspecte pur materiale, dar si gustoase.

CAPRA

Nativii din zodia chinezeasca Capra sunt, in sinea lor, niste artisti, care adora sa fie ingrijiti de parteneri, fara a li se pretinda ca ar trebuie sa aiba grija de ei insisi, de unii singuri. Nativii din Capra sunt, totodata, romantici, dar si creativi, motiv pentru care o noapte incendiara pentru ei presupune, intotdeauna, introducerea unei noutati in rutina sexuala. Totusi, aceasta noutate sexuala sa nu implice un efort fizic major din partea lor, caci pentru nativii din Capra munca fizica, de orice fel, este un mare „turn-off”.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close