Cum simte orgasmul un barbat

06 Aug 2013   •   17:19
Cum simte orgasmul un barbat
Daca despre orgasmul la femei s-a tot scris, despre orgasmul la barbati nu se stiu foarte multe. Si cum toate femeile sunt curioase sa afle raspunsul, cine ar putea sa stie mai bine decat barbatii insisi. Iata ce reiese dintr-un sondaj realizat printre barbati de yourtango.com.  

 

1. Creierul se restarteaza
 
“Pentru mine, cea mai frumoasa parte este imediat dupa orgasm. Am senzatia ca se restarteaza creierul si, pentru o secunda, vad totul in jur mult mai clar”, spune Andrew, 30 de ani, programator.

 

 

2. Transfer de energie “Pentru mine orgasmul la masturbare este foarte diferit de cel cand fac sex cu cineva. Orgasmul de la masturbare este o necesitate, in timp ce atunci cand fac sex cu cineva, simt ca se face un transfer de energie, ceva din mine pleaca spre partenera mea si invers. Esti foarte vulnerabil in acele  momente”, spune Adam, 27 de ani, designer.

 

 

3. Intensitatea difera “Eu am observat ca intensitatea orgasmelor la mine difera in functie de cat de mult ma abtin sa-l am. Daca am orgasm imediat ce simt ca vine este mai putin intens decat atunci cand il aman de cateva ori. Sunt de un milion de ori mai extenuat, insa ma simt mult mai bine”, povesteste Paul, 23 de ani, actor.

 

Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO.

x close