Antena 3 CNN Life Familie De cate ori e normal sa faci sex? Afla cum stau romancele la sex. STUDIU

De cate ori e normal sa faci sex? Afla cum stau romancele la sex. STUDIU

De cate ori e normal sa faci sex? Afla cum stau romancele la sex. STUDIU
21 Iun 2013   •   11:14



Daca esti casatorit de ceva vreme este posibil sa te confrunti cu intrebarea: “De cate ori e normal sa faci sex?”. Cu siguranta citesti pe net studii cautand “normalitatea” ca sa ai termeni de comparatie. Desi sunteti inca atrasi unul de altul, probabil relatiile sexuale sunt mai rare ca la inceput. Intre timp au aparut stresul, copiii care par ca nu adorm niciodata atunci cand sunteti amandoi “doritori”.

Si, totusi, la intrebarea care te macina nu vei putea gasi un raspuns concret, caci normalitatea difera de la persoana la persoana. Potrivit unor studii realizate la Centrul pentru Sexualitate si Cuplu din San Jose, Statele Unite, 1 din 5 cupluri nu face deloc sex (sau mai putin de 10 ori pe an) si sotii nu se declara deloc nemultumiti de situatie.

Cert este, spun specialistii, ca libidoul este in scadere la nivel mondial, atat la barbati, cat si la femei, doar ca la femei este mult mai evident. Lipsa sexului in cuplu pare sa devina noua problema a mileniului in majoritatea cuplurilor.

Nici in Romania lucrurile nu sunt departe de cifrele inregistrate la americani. AFLA ce reiese dintr-un studiu recent realizat de Gallup Romania, pe PROBLEMESEX.RO.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close