Antena 3 CNN Life Familie Ela Crăciun îţi prezintă ultima noutate în materie de jocuri pentru copii: nisipul kinetic

Ela Crăciun îţi prezintă ultima noutate în materie de jocuri pentru copii: nisipul kinetic

Ela Crăciun îţi prezintă ultima noutate în materie de jocuri pentru copii: nisipul kinetic
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
20 Mai 2015   •   14:21

Prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3, Ela Crăciun, a prezentat, într-o postare pe blogul personal, ultima noutate în materie de jocuri pentru copii.

Este vorba despre nisipul kinetic. "Este ecologic, foarte practic, util şi benefic pentru cei mici, dar şi pentru cei mari care iau contact cu el.Ca să vă faceţi o idee, vă pot spune că este o combinaţie între nisip şi plastilină", scrie Ela Crăciun, în postarea intitulată "Cel mai inteligent “joc” pentru copii: nisipul kinetic".

"Ca şi textură, este asemenea nisipului de la mare, din parc, dar uşor elastic pentru că este format din 98% nisip şi 2% polymer non-toxic. Nu se usucă, are maleabilitatea necesară pentru a ţine  forme şi sculpturi simple. Solid, curgător si pufos, nisipul kinetic se frământă uşor şi oferă o senzaţie plăcută la atingere. Deşi este uşor uleios, mâinile rămân curate după ce te joci cu el. Eu aş merge mai departe şi aş spune că este o experienţă magică, o revoluţie în materie de jocuri", a mai scris Ela Crăciun.

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close