Antena 3 CNN Life Familie Facebook şi Twitter, printre cei mai mari duşmani ai căsniciilor

Facebook şi Twitter, printre cei mai mari duşmani ai căsniciilor

Facebook şi Twitter, printre cei mai mari duşmani ai căsniciilor
30 Apr 2015   •   16:50

Reţelele de socializare au devenit o "ameninţare" semnificativă pentru căsătorii, întrucât acestea reprezintă un factor cheie care este invocat într-un număr tot mai mare de divorţuri,scrie dailymail.co.uk. În 1 din 7 cazuri de divorţ este invocată reţeaua de socializare ca motiv al divorţului, arată un studiu recent. Un procent similar de persoane căsătorite recunosc că efectuează căutări online pentru a descoperi dovezi ale infidelităţii partenerului de viaţă.

Aproape una din cinci persoane căsătorie recunoaşte că are certuri zilnic din cauza felului în care partenerul foloseşte reţelele de socializare. Andrew Newbury, unul dintre managerii de la Slater and Gordon, a spus: "În urmă cu cinci ani, Facebook era arareori menţionată în contextul încheierii unei căsnicii, însă acum a devenit un motiv comun. Reţelele de socializare reprezintă noul câmp minat din domeniul căsniciilor. Reţelele de socializare, în special fotografiile şi mesajele publicate pe Facebook, sunt de acum motive invocate ca "o rutină în divorţuri".

Peste 14% dintre respondenţi au spus că monitorizează conturile partenerilor de cuplu pentru a găsi dovezi ale infidelităţii acestora. O cincime dintre persoanele căsătorite spun că încep să se simtă inconfortabil în relaţia lor de cuplu după ce descoperă astfel de lucruri în conturile de pe Facebook ale partenerilor de viaţă. O treime dintre participanţii la studiu spun că ascund de partenerii lor de viaţă detaliile referitoare la activitatea lor online zilnică.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close