Antena 3 CNN Life Familie Gaseste cadourile potrivite pentru fiecare persoana draga din viata ta!

Gaseste cadourile potrivite pentru fiecare persoana draga din viata ta!

Gaseste cadourile potrivite pentru fiecare persoana draga din viata ta!
18 Dec 2013   •   10:45
Pentru ca nu este usor sa gasesti in fiecare an idei noi de cadouri, Catena vine in ajutorul tau cu seturi de cosmetice, ceaiuri si sapunuri fine florentine din care le poti alege pe cele potrivite gusturilor si nevoilor persoanelor dragi din viata ta. Nu cumpara un cadou doar de dragul de a-l cumpara, gandeste-te la ce i-ar trebui si la ce l-ar face fericit pe cel caruia i-l daruiesti! Iata sugestiile noastre:

Pentru iubita/sotia ta
Pentru ca femeile adora sa-si ingrijeasca pielea mai ales daca au la dispozitie cosmetice delicate si frumos parfumate, iti recomandam seturile de cosmetice de la Baylis&Harding sau Grace Cole. Daca vrei un cadou simplu, dar rafinat, opteaza pentru setul de ingrijire de la Grace Cole, la doar 35 de lei ce contine gel de dus si lapte de corp cu parfum de trandafir salbatic, iasomie si muscata, plus burete de baie, ambalate intr-o gentuta eleganta. Daca doresti sa-i daruiesti celei pe care o iubesti tot ce are nevoie pentru o baie relaxanta si pentru ingrijirea de dupa, iti recomandam setul exclusivist de la Grace Cole ce contine gel de dus pentru curatare blanda si lotiune de corp intens hidratanta, cu parfum de trandafir salbatic, muscata si iasomie, tablete efervescente pentru baie, un prosop din bumbac 100%, plus un rasfat luxos- caviar pentru baie, toate la pretul de 82 de lei. Vezi aici mai multe idei de cadouri!

Pentru iubitul/sotul tau
Sa alegi cadoul potrivit pentru un barbat poate fi o sarcina extrem de dificila. Poti merge la sigur insa cu seturile cadou pentru barbati de la Catena. Fie ca vorbim de setul Baylis&Harding cu parfum de citrice si lamaie, pentru barbatul activ, fie ca alegi setul cu piper negru si ginseng pentru un barbat puternic si sofisticat, oricare dintre variante  ii va oferi iubitului tau produsele de ingrijire esentiale pentru piele si par, de care orice barbat are nevoie: sampon, gel pentru curatarea tenului, gel de dus si balsam. Ambele seturi sunt disponibile la pretul de doar 59 de lei! Arunca o privire si la setul Grace Cole Morning After Essentials, ce contine sampon revitalizant, gel de dus energizant, spuma de baie relaxanta si un portofel pentru cosmetice, perfect pentru barbatul mereu in miscare!  Vezi alte cadouri pentru barbati disponibile la Catena!

Pentru alte persoane dragi din familie
Ofera-le un mic dar tututor persoanelor dragi din familia ta. La Catena gasesti cadouri la preturi accesibile ce vor aduce zambetul pe buze celor din jur avand in acelasi timp grija de buzunatul tau! Ofera-i mamei tale setul de la Grace Cole ce contine burete de baie, gel de dus si crema pentru corp cu parfum linistitor de lavanda, la pretul de doar 32 de lei sau setul Baylis&Harding format din gel de dus si lapte de corp hidratant cu miros de flori de primavara, la pretul de doar 17 lei! Pentru sora ta, alege setul Grace Cole cu smochine salbatice si struguri ce contine gel de dus pentru  curatare blanda a pielii, lapte de corp catifelant si doua tablete efervescente pentru o baie spumoasa, la pretul de 42 de lei. Nu uita nici de tatal sau de fratele tau! Alege dintre seturile de ingrijire Grace Cole: setul cu prosop negru din bumbac, gel de dus si sampon cu piper negru, la pretul de 41 de lei sau setul Cleanest Getaway cu sampon fortifiant, gel de dus si sapun, la pretul de 61 de lei!

Pentru prietenii tai
Pe langa seturile pentru ingrijirea corpului de care am vorbit, la Catena poti gasi si alte cadouri interesante pentru prietenii tai: seturi de sapunuri vegetale Nesti Dante, elegant ambalate – Emozioni in Toscana, Floral Notes ori Philosophia, ceaiuri fine care vin in cutii speciale, cum este ceaiul Basilur Music Concert in London, un ceai negru, aromat cu ciocolata neagra, ambalat intr-o cutie muzicala metalica! Si nu uita, fiecare cadou pentru cei dragi trebuie sa fie insotit de un zambet cald, o imbratisare si un cuvant frumos!

Descopera si mai multe idei de cadouri vizitand site-ul Catena: www.catena.ro, sectiunea Cadouri!

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close