Antena 3 CNN Life Familie Horoscop 14 iulie 2015. Devii din ce în ce mai ocupat

Horoscop 14 iulie 2015. Devii din ce în ce mai ocupat

Horoscop 14 iulie 2015. Devii din ce în ce mai ocupat
13 Iul 2015   •   22:22

 Horoscop 14 iulie. Berbec
Se pare ca traiesti cu senzatia ca ceva lipseste si ca lucrurile nu decurg asa cum ti-ai propus si cum ti-ai fi dorit. In acelasi timp, a nu arata afectiunea pe care o ai pentru cel/cea de langa tine, a nu-ti exprima sentimentele si a nu spune ceea ce ai pe suflet este o alta dovada ca te inchizi in tine atunci cand ar trebui sa iti pastrezi gandurile limpezi. Evita a iscuta in contradictoriu cu persoana iubita.

Horoscop 14 iulie. Taur
Ai putea trai cu senzatia ca esti tradat de cei pe care ii iubesti, tocmai pentru ca este posibil ca acestia sa nu se ridice la asteptarile tale, mai mult, sa fie acele persoane care iti dezvaluiesc secretele. Pregateste-te pentru a fi din ce in ce mai ocupat, in cazulin care activezi in domeniul publicistic. Si evita a-ti spune pasurile in fata celor care nu ti-au mai acordat atentie in ultima perioada.

Horoscop 14 iulie. Gemeni
Probabil ca esti din ce in ce mai ocupat, concentrandu-te asupra acelor lucruri pe care ai vrea sa le indeplinesti si asupra acelor proiecte de viitor pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit, in curand. Indicat este sa te ocupi de latura financiara a existentei tale, cea care iti asigura calea catre succes. In acelasi timp, incepi a-ti revizui propria filosofie de viata. Surprizele nu vor inceta sa apara.

Citește continuarea pe Jurnalul.ro.


×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close