Antena 3 CNN Life Familie Horoscop complet joi, 8 mai. Ce rezerva astrele pentru fiecare zodie

Horoscop complet joi, 8 mai. Ce rezerva astrele pentru fiecare zodie

Horoscop complet joi, 8 mai. Ce rezerva astrele pentru fiecare zodie
de O.P.    |    08 Mai 2014   •   13:01

Ziua de joi, 8 mai se arata benefica pentru majoritatea nativilor zodiacului, ini ciuda faptului ca oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul. Este foarte important sa va pastrati fortele si sa aveti grija sa nu va consumati din lucruri putin importante.
BERBEC – horoscopul zilei de joi, 8 mai
Desi nu au nici cea mai vaga idee ce le poate rezerva viitorul, Berbecii abia asteapta sa exploreze noi posibilitati. Sunt dornici sa mearga inainte, sa evolueze, sa descopere si sa lase deoparte rutina de zi cu zi, care i-a obosit destul de mult saptamana aceasta. Pentru a nu se pierde in prea multe idei si dorinte, Berbecii ar trebui, totusi, sa-si stabileasca prioritatile. Discutiile cu persoana draga sau cu prietenii sunt binevenite.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 8 mai
Taurii vor ezita in fata unei activitati sau a unui plan nou chiar daca au suficienta incredere in propriile decizii. Nativii acestei zodii manifesta o precautie chiar exagerata cand vine vorba de noutate, preferand sa ramana la certidutinile pe care le au in viata lor de zi cu zi. Nimeni nu spune ca trebuie sa se arunce cu capul inainte, dar ar trebui sa-si diversifice un pic orizontul, caci risca sa piarda o oportunitate.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 8 mai
Oamenii din jur ar putea avea asteptari nerealiste cu privire la ce pot Gemenii sa realizeze joi, iar nativii acestei zodii nu au chef sa le arate contrariul sau sa explice de ce nu au atins rezultatul dorit de ceilalti. Chiar si in astfel de conditii, Gemenii isi iau in serios munca, chiar daca este final de saptamana si pentru multi se anunta mai multe zile libere. Ei sunt hotarati sa nu depaseasca termenul limita pe care il au si sunt dispusi sa munceasca in plus pentru a-si termina treaba. Insa, pe fondul orelor peste program, ar putea aparea tensiuni in relatia de cuplu sau in familie, caci aceste aspecte din viata Gemenilor sunt neglijate in ultima perioada.

Citeste horoscopul pentru restul zodiilor pe www.lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close