Antena 3 CNN Life Familie Horoscop zilnic - 21 iulie 2015. Zi de marţi cu multe schimbări de natură amoroasă

Horoscop zilnic - 21 iulie 2015. Zi de marţi cu multe schimbări de natură amoroasă

Horoscop zilnic - 21 iulie 2015. Zi de marţi cu multe schimbări de natură amoroasă
21 Iul 2015   •   09:21

Zi de marti cu multe schimbari de natura amoroasa si financiara pentru toti nativii. Se anunta si evenimente tensionate la locul de munca.

BERBEC: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti
Zi de marti agitata pentru nativii din Berbec, din cauza unor probleme destul de mari la locul de munca. Vor fi nevoiti sa faca in asa fel incat sa isi impace sefii, epntru a nuavea neplaceri.

TAUR: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti
Taurii se bucura marti de un castig neasteptat, care-i scoate efectiv din impasul financiar in care se afla. Nativii acestei zodii intra de marti intr-o perioada favorabila din punct de vedere financiar, dupa declinul din ultimele luni.

GEMENI: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti
Zi minunata de marti pentru Gemeni, avand in vedere ca totul pare sa mearga asa cum si-au dorit. Mai mutl, fac rost de o importanta suma de bani, ceea ce ii face sa fie cat se poate de multumiti pentru ca au planuri destul de mari cu banii castigati.

RAC: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti
Si Racii au o zi de marti minunata, avand in vedere ca au parte de surprize foarte placute din partea celor mai apropiati membri ai familiei. Se pare ca Racii vor primi unele dintre cele mai bune vesti cu privire la un castig financiar.

LEU: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti
Leii reusesc marti in sfarsit sa se odihneasca, avand in vedere ca in ultima vreme au munci tdestul de mult. Nativii acestei zodii se bucura de ziua libera si fac pregatiri importante pentru un mare eveniment.

FECIOARA: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti
Fecioarele se bucura marti de toata afectiunea persoanei iubite, ceea ce-i face pe acesti nativi sa recastige speranta in ceea ce priveste viitorul relatiei in care se afla. Nativii acestei zodii sunt cat se poate de fericiti de felul in care evolueaza relatia lor.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close