Antena 3 CNN Life Familie Horoscop zilnic - 23 iulie 2015. Joi vine cu multe schimbări de natură financiară

Horoscop zilnic - 23 iulie 2015. Joi vine cu multe schimbări de natură financiară

Horoscop zilnic - 23 iulie 2015. Joi vine cu multe schimbări de natură financiară
23 Iul 2015   •   10:04

Ziua de joi vine cu multe schimbari de natura financiara in viata nativilor zodiacului. Mai mult, se prevad destul de multe ciocniri la locul de munca si in viata amoroasa.

BERBEC: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi
Zi de joi ciudata pentru Berbeci, avand in vedere ca afla o serie de vesti surprinzatoare despre persoana iubita. Cand o vor confrunta, spre seara, cu privire la ceea ce au aflat vor ramane masca.

TAUR: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi
Taurii incearca joi sa isi faca putina ordine in viata sentimentala, insa acest lucru pare mult prea greu de realizat. Se vor refugia in bratele unei persoane alaturi de care vor trai momente de pasiune.

GEMENI: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi
Gemenii sunt cat se poate de fericiti joi, datorita faptului ca reusesc sa termine o serie de lucruri care nu mai suportau amanare. Se bucura de un important castig financiar.

RAC: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi
Zi linistita de joi pentru Raci, care au parte doar de vesti bune de natura financiara si sentimentala. La locul de munca se vor relaxa mai mult decat vor munci.

LEU: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi
Joi Leii reusesc in sfarsit sa duca la capat un plan ce are implicatii financiare. Nativii acestei zodii sunt fericiti datorita reusitei lor.

FECIOARA: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi
Fecioarele incearca joi sa faca in asa fel incat sa imbuneze persoana iubita, care in ultima vreme le-a adresat numai reprosuri. Spre seara armonia va reveni in cuplu.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close