Antena 3 CNN Life Familie Horoscop zilnic 28 aprilie, marţi. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop zilnic 28 aprilie, marţi. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop zilnic 28 aprilie, marţi. Ce rezervă astrele fiecărei zodii
28 Apr 2015   •   18:09

Horoscopul zilei de marti arata ca nativii mai multor zodii vor fi mai stapani pe sine astazi, pe masura ce vor reusi sa-si stapaneasca mai bine emotiile si framantarile interioare. Insa ar trebui sa tine cont de faptul ca, doar pentru ca gestioneaza mai bine problemele interioare, nu inseamna ca ele dispar! Ba mai mult, risca sa reapara in cele mai delicate situatii.

BERBEC - horoscop zilnic 28 aprilie, marti

Berbecii nu ar ia decizii drastice astazi pentru ca sunt mai degraba manati de impuls decat de argumente rationale. Este o zi destul de delicata in care Berbecii risca sa-si genereze de unii singuri repercusiuni. Mare bagare de seama in relatiile de familie, caci si de acolo exista riscul aparitiei unor tensiuni!

TAUR - horoscop zilnic 28 aprilie, marti

Taurii reusesc sa se mentina astazi cu picioarele pe pamant si sa analizeze la rece situatia in care se afla. Desi sunt destul de framantari de unele griji personale, pe plan profesional vor fi foarte eficienti si chiar vor primi apriecieri din partea unor persoane cu mare putere de influenta. Totusi, nu ar trebui sa-si neglijeze frustrarile interioare, caci ele risca sa apara exact in cele mai inoportune momente.

GEMENI - horoscop zilnic 28 aprilie, marti

Gemenii reusesc sa-si foloseasca tot farmecul personal pentru a convinge pe cineva din mediul profesional care este cel mai bun parcurs de urmat intr-o anumita chestiune. Insa, pe plan familial, sunt tot mai tulburati, motiv pentru care risca sa agite apele si chiar sa raneasca pe cineva drag. Chiar daca nu au nicio vina in situatia in care se afla, a-si varsa nervii pe cineva foarte apropiat este cea mai proasta abordare pe care o pot adopta!

RAC - horoscop zilnic 28 aprilie, marti

Racii se vor deschide mai mult astazi decat deobicei. Capata incredere in fortele proprii si sunt dispusi chiar sa iasa din zona lor de confort pentru a rezolva o problema delicata. Spre norocul lor, oameni apropiati lor ii vor sprijini in orice decizie luata.

LEU - horoscop zilnic 28 aprilie, marti

Leii reusesc sa-si tina sub control emotiile si sa se concentreze pe munca astazi. Vin cu argumente solide in tot ceea ce fac si in tot ceea ce pretind de la altii sa faca, reusind chiar sa convinga cu multa diplomatie pe un coleg sau un partener de munca ca abordarea lor este cea corecta. Este o zi reusita pe plan profesional pentru Lei, dar trebuie sa fie atenti si la trairile interioare pe care le au si pe care incearca, deocamdata, sa le ascunda.

FECIOARA - horoscop zilnic 28 aprilie, marti

Fecioarele se simt foarte nesigure pe ele astazi. Mai mult, le este greu sa se increada in propria logica, fapt care indeparteaza nativii din Fecioara de solutia problemelor lor. Nu este ziua ideala pentru a lua decizii drastice. Fecioarele mai bine si-ar acorda un scurt ragaz pentru a analiza cat se poate la rece situatia in care se afla.

Citeste continuarea pe Lyla.ro


 

×
Subiecte în articol: astre
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close