Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul de vineri, 25 aprilie. Taurii se bucură de susţinerea unor persoane influente

Horoscopul de vineri, 25 aprilie. Taurii se bucură de susţinerea unor persoane influente

Horoscopul de vineri, 25 aprilie. Taurii se bucură de susţinerea unor persoane influente
de O.P.    |    25 Apr 2014   •   13:00

Dupa o saptamana mai mult sau mai putin solicitanta, abia acum, spre final, facem bilantul actiunilor noastre si incercam sa “reparam” ceea ce am “stricat”.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 25 aprilie
Pentru Berbeci, a-si expune punctul de vedere pare a fi cea mai buna abordare pana vine cineva care sa-i contrazica folosind argumente sustenabile. Este absolut firesc sa incerce sa-i convinga pe ceilalati ca au dreptate, insa Berbecii ar trebui sa accepte ca realitatea lor nu este un absoluta, ci este formata de propriile valori, propriile preferinte, motiv pentru care exista loc de imbunatatiri. Asadar, este momentul in care Berbecii ar trebui sa lase deoparte incapatanarea specifica si sa asculte si ce au ceilalti de spus. Sa se detaseze un pic de propriile opinii inflacarate si sa gandeasca obiectiv. Ar fi chiar in favoarea nativului acestei zodii.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 25 aprilie
Taurii se vor arata foarte capabili sa-si apere propriile planuri de viitor si sa demonstreze ca doar ei sunt indreptatiti sa-si proiecteze un viitor, nu alte persoane din jurul lor, indiferent cat de apropiate ar fi acestea. Mai ales pe plan profesional, Taurii vor fi mai incisivi decat in mod normal, dar se vor folosi de argumente bine gandite, astfel ca se vor bucura de sustinerea persoanelor cu influenta si putere de decizie in cercul lor profesional.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 25 aprilie
Gemenii vor deborda de imaginatie, orice aspect minor din viata lor, orice lucru aparent nesemnificativ putandu-le deschide o noua cale spre o idee inovatoare. Nativii acestei zodii se vor orienta catre interior, gandindu-se mai mult la propriile visuri, la propriile planuri si la ce pot face pentru a-si imbunatati viata. Viziunea pe care o au asupra viitorului propriu o sa-i motiveze. Insa, aceasta stare presupune si o oarecare detasarea de lumea din jurul lor, iar oamenii obisnuiti cu personalitatea volubita a Geamanului vor fi usor bulversati de starea acestuia.

Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor, pe www.lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close