Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul lunii mai 2015: Ce ne aşteaptă în carieră şi în relaţii

Horoscopul lunii mai 2015: Ce ne aşteaptă în carieră şi în relaţii

Horoscopul lunii mai 2015: Ce ne aşteaptă în carieră şi în relaţii
Sursa foto: Foto: http://lyla.ro
29 Apr 2015   •   19:01

Horoscopul lunii mai 2015 se prezinta foarte pozitiv din mai multe aspecte, dinamica relatiilor personale, dar si a celor profesionale luand o turnura cat se poate de benefica. Totusi, nativii anumitor zodii ar putea avea probleme in luna mai, mai cu seama pe fondul unei tendinte de impulsivitate care cuprinde unele zodii. In timp ce semnele de apa se vor bucura de mai multe aventura in luna mai, zodiile de pamant, aer si foc vor da dovada de mai multa cumpatare.

BERBEC - horoscopul lunii mai 2015
 
Luna mai 2015 se anunta a fi destul de armonioasa pentru Berbeci. Este perioada ideala de a-si infige mai mult radacinile pe plan personal, intarindu-si relatiile de familie sau relatia de cuplu. Pe plan profesional, Berbecilor li se ivesc mai multe oportunitati in luna mai 2015, insa vor avea beneficii de pe urma lor doar daca reusesc sa scape de gandurile negre care-i macina. A pune raul inainte, mai cu seama in relatia cu colegii si cu sefii, risca sa le zadarcineasca eforturile.

TAUR - horoscopul lunii mai 2015

Influente astrale pozitive se rasfrang si asupra Taurilor, arata horoscopul lunii mai 2015. Desi vor fi marcati si de negativism, Taurii vor reusi sa se concentreze pe viitorul lor apropiat prin adoptarea unor strategii constructive. Totusi, pe plan profesional, ar putea aparea provocari mai cu seama in primele zece zile ale lunii mai 2015. Daca renunta la tendintele lor foarte conservatoare si le lasa purtati de val, de propria creativitate, Taurii vor avea, insa, succes si pe plan profesional. Pe de alta parte, Taurii se vor vedea nevoiti sa depuna eforturi majore pe plan personal. O relatie importanta pentru Tauri risca sa se destrame iar nativii acestei zodii vor face tot posibilul sa o mentina. Trebuie, totusi, sa ia in considerare beneficiile mentinerii relatiei. Se prea poate ca eforturile depuse de Tauri sa nu merite pe termen lung.

GEMENI - horoscopul lunii mai 2015

Gemenii sunt nativi ai zodiacului protejati de astre in luna mai 2015. Desi se intrevad turbulente in vietile Gemenilor, in urmatoarele saptamani, si chiar se vor panica in anumite momente, toate lucrurile se vor aseza asa cum trebuie in cazul nativilor din Gemeni, caci astrele le sunt favorabile. Pe plan profesional, daca renunta la negativism, vor avea parte de apreciere, in timp ce pe plan personal trebuie sa fie dispusi sa faca compromisuri ca relatia de cuplu sau cea de familie sa se mentina pe un drept ascendent.

RAC - horoscopul lunii mai 2015

Horoscopul lunii mai 2015 se prezinta pozitiv pentru nativii din Rac, care vor fi intr-o mare vrie in perioada ce urmeaza. Pe plan personal lucrurile curg in mod firesc, fara turbulente, fapt care ajuta nativii din Rac sa se implice si mai mult in proiectele profesionale pe care le au. In primele zile ale lunii mai, Racii ar putea avea parte de dezamagiri profesionale, insa acestea pot fi vazute si ca oportunitati atat timp cat Racii inceteaza sa mai fie rezistenti la schimbare.

LEU - horoscopul lunii mai 2015

Luna mai 2015 se anunta a fi una destul de problematica pentru nativii din Leu, pe masura ce ei incearca sa-si depaseasca barierele, dar intampina tot mai multe probleme curente, nu neaparat majore, dar care le fura din timpul pretios pe care-l au. Probleme vor viza mai cu seama planul personal. Desi nu se anunta pierderi financiare, stresul ridicat o sa se faca simtit in viata nativilor din Leu. Pe plan personal, insa, Leii au toate sansele sa atinga maximumul de armonie in relatia de cuplu. In cazul Leilor celibatari, mai este luna ideala de a cunoaste pe cineva special.


Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close