Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul sexual al lunii iunie 2013

Horoscopul sexual al lunii iunie 2013

Horoscopul sexual al lunii iunie 2013
03 Iun 2013   •   12:25

 

Iata cum se arata luna iunie din punct de vedere amoros.

 Berbec

Luna Noua din 8 iunie iti aduce noi oportunitati de a-ti intalni jumatatea. Culoarea care iti poarta noroc in aceasta luna este rosu. Dupa 15 iunie persoana pe care o intalnesti la inceputul lunii pare a fi sufletul pereche, insa trebuie sa fii atent. Nu lua niciun angajament pana la data de 23 iunie. Spre sfarsitul lunii, dupa data de 29, ai parte de cateva zile agitate.

 Cupluri: Luna Noua aduce in relatie un plus de romantism si erotism. Va lasati imaginatia sa zburde si va manifestati din plin dragostea. Nu aveti nicio problema majora, iar dupa 29 iunie relatia are un alt boom din punct de vedere amoros.

 

Taur

N-ai limita cand vine vorba de iubire. Luna Noua aduce un plus de erotism. O persoana de sex opus pare a fi perechea pe care o asteptai de mult. Dupa 23 iunie petreceti momente magice, intense, insa dupa 27 iunie se anunta niste mici animozitati. Depinde de tine daca vrei sa continui sau nu idila infiripata.

Cupluri: Luna Noua din 8 iunie aduce numai lucruri bune in cupluri. Sentimentele sunt reciproce, relatia se sudeaza, va bucurati de momente magice. Spre finalul lunii, dupa 23 iunie se anunta momente tensionate, pline de adrenalina. Totul pare a se rezolva dupa 29 iunie.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

 

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close