Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 iunie 2013

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 iunie 2013

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 iunie 2013
24 Iun 2013   •   12:38

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 24-30 iunie 2013.   

Berbec

Te simti frustrat ca unele lucruri nu-ti ies asa cum ti-ai fi dorit, insa nu stai cu mainile in san. Te intalnesti cu mai multe persoane de sex opus si chiar ti se pare amuzant acest lucru. Haine noi, coafuri/frizuri noi, astfel incat sa capeti incredere in tine si sa-ti fie mai usor sa faci impresie. Trebuie, insa, sa acorzi atentie si calitatilor interioare, nu doar cele exterioare.

Pentru cupluri: Se anunta cateva mici tensiuni la inceputul saptamanii. Totul poate fi pus pe seama rutinei si a lipsei de efort din partea amandurora pentru a reaprinde pasiunea. Egoismul incepe sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai mult si, spre sfarsitul saptamanii, vrei sa fii singur. S-ar putea sa-ti faca bine o perioada de reflectie.

  

Taur

Esti in forma. Iti contruiesti strategii de seductie asemenea unui paienjen dibace. Apoi astepti ca cineva sa pice in panza atent tesuta. Iti face o deosebita placere sa ai un aer misterios, insa incearca sa nu pari prea serios. Mai ales cand te intalnesti pentru prima data cu cineva. E posibil sa-l(o) sperii.

Pentru cupluri: La inceputul saptamanii aveti cateva mici dispute. Insa totul se rezolva cu putin romantism. Spune-i persoanei iubite ce-ti place la ea, fii cinstit si pasiunea va reveni in relatie. Daca aveti copii, n-ar fi rau daca i-ati lasa la bunici sau cu o bona, si sa petreceti un weekend romantic in doi.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close