Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei - 14 august. Zi de vineri si un weekend interesante

Horoscopul zilei - 14 august. Zi de vineri si un weekend interesante

Horoscopul zilei - 14 august. Zi de vineri si un weekend interesante
14 Aug 2015   •   10:50

Zi de vineri si un weekend interesante pentru nativii zodiacului, din cauza evenimentelor care vor avea loc in special in a doua parte a zilei.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekend
Ziua de vineri este una cu adevarat speciala pentru Berbeci, avand in vedere ca persoana iubita este pe cale de a le dea o veste foarte mare. Acest lucru ar putea sa-i puna intr-o situatie cel putin neasteptata pe nativii din Berbec, avand in vedere ca de acum incolo vor trebui sa-si rearanjeze viata.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekend
Taurii se confrunta cu o serie de probleme destul de mari pe plan amoros. Este posibil ca persoana iubita sa le dea de inteles, in final, ca are de gand sa iasa din actuala relatie, iar acest lucru va clatina destul de mult universul nativilor din Taur. Ar trebui sa se gandeasca la faptul ca in urma unei despartiri li se vor deschide alte portite. Pana una alta, orice sfarsit reprezinta un nou inceput.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekend
Zi minunata pentru Gemeni, pe toate planurile. Vor avea parte de armonie si dragoste in relatie si mai mult decat atat se anunta o serie de castiguri substantiale neasteptate care-i vor ajuta in planurile pe care le au pentru viitor. Totodata, starea de sanatate se imbunatateste vazand cu ochii si se simt din ce in ce mai energici.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekend
Racii sunt in toiul pregatirilor pentru o petrecere pe care au pus-o la cale de ceva vreme. Sunt foarte fericiti ca au avut resursele necesare pentru a organiza aceasta petrecere si totodata se bucura nespus de mult de faptul ca cei mai apropiati membri ai familiei lor dau semne ca au vieti din ce in ce mai bune.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekend
Si Leii au o zi de vineri minunata, avand in vedere ca persoana iubita este pe cale de a le face una dintre cele mai frumoase surprize. Astfel, in mod neasteptat, vor primi un cadou care ii va face sa se simta mai mult decat apreciati de persoana care le este alaturi. In aceste conditii, nativii din Leu vor avea una dintre cele mai reusite zile ale saptamanii.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekend
Fecioarele, pe de alta parte, se confrunta cu o serie de probleme de natura financiara pe care nu le-au anticipat pana acum. Este posibil sa nu primeasca o suma de bani pe care se bazau destul de mult iar acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa amane o serie de planuri. Insa, pana la finalul zilei, vor gasi o solutie de a-si suplimenta fondurile.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close