Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei - 27 august. Joi, schimbări radicale pe plan profesional, financiar şi amoros

Horoscopul zilei - 27 august. Joi, schimbări radicale pe plan profesional, financiar şi amoros

Horoscopul zilei - 27 august. Joi, schimbări radicale pe plan profesional, financiar şi amoros
27 Aug 2015   •   11:41
Zi de joi plina de evenimente neasteptate si de schimbari radicale pe plan profesional, financiar si amoros, pentru toti nativii zodiacului.

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 27 august
Zi de joi agitata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca incearca din rasputeri sa rezolve o serie de probleme financiare destul de dificile. Se vor gasi nevoiti sa apeleze la ajutorul unor prieteni apropiati, pentru a reusi sa iasa din impas.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 27 august
Taurii incearca joi sa faca in asa fel incat sa amelioreze un conflict aparut la locul de munca, din cauza lor. Se pare insa ca sansele de izbanda sunt destul de mici si ca vor avea de suferit de pe urma acestui lucru.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 27 august
Zi de joi minunata pentru Gemeni, care afla o serie de vesti foarte bune cu privire la un eveniment foarte important pentru ei. Mai mult decat atat, nativii acestei zodii fac rost de o suma importanta de bani si persoana iubita se arata din ce in ce mai atatsata de ei.

RAC – horoscopul zilei de joi, 27 august
Si Racii au o zi de joi minunata, dupa ce afla o veste buna cu privire la rezolutia unor probelem de natura notariala. Se pare ca de acum incolo vor avea un venit substantial lunar, dupa ce s-au chinuti pentru a-l obtine destul de mult timp.

LEU – horoscopul zilei de joi, 27 august
Leii isi dau seama joi ca au parte de o perioada foarte norocoasa, in ceea ce priveste capitolul finante. Nativii acestei zodii fac rost de sume importante de bani, care-i vor ajuta in viitoarele lor proiecte.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 27 august
Fecioarele incearca joi sa dea dovada de initiativa la locul de munca. Insa, inititativa lor nu este luata in considerare de catre superiori, ceea ce ii face pe nativii acestei zodii sa fie din ce in ce mai frustrati.

Continuarea pe Lyla.ro
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close