Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei de 28 aprilie. Nativii din zodia Taur, tentaţi să fugă de responsabilităţi

Horoscopul zilei de 28 aprilie. Nativii din zodia Taur, tentaţi să fugă de responsabilităţi

Horoscopul zilei de 28 aprilie. Nativii din zodia Taur, tentaţi să fugă de responsabilităţi
de O.P.    |    28 Apr 2014   •   12:50

Multi dintre noi vom intampina dificultati in a ne reacomoda cu rutina saptamanii lucratoare, fapt care ar putea duce la agravarea unor situatii tensionate ce, in realitate, prezinta solutii simple si la indemana.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie
Berbecii se vor trezi cu mult entuziasm in prima zi a saptamanii, insa, in scurt timp, acesta se va evapora, lasand nativii acestei zodii descumpaniti si deja obositi. Desi au avut cateva zile de relaxare, tonusul psihic acumulat va fi consumat relativ repede din cauza unor probleme minore, dar prost gestionat gestionate. Este indicat ca Berbecii sa nu se inhame la activitati solicitante sau la discutii contradictorii, pentru ca trec prin tulburari emotionale care ar putea sa le afecteze eficacitatea in solutionarea problemelor.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie
In prima zi de munca a saptamanii Taurii vor fi tot mai tentati sa fuga de responsabilitati, pentru ca simt ca zilele libere avute nu au fost suficiente pentru revigorarea starii lor de spirit. Insa, vor-nu vor, Taurii vor fi nevoiti sa-si asume toate sarcinile pe care le au de indeplinit. Totusi, vor avea parte si de momente de relaxare care-i vor ajuta sa se puna din nou pe treaba.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie
Gemenii vor insista ferm pe propriile nevoi, fiind satui sa tot "inghita" sarcini si responsabilitati care, de fapt, nu ar trebui sa le revina. Se vor zbate si vor fi mai vocali cu propriile drepturi si obligatii, antrenandu-se in negocieri aprinse. Gemenilor le este recomandat sa se foloseasca intotdeauna de argumente verificabile atunci cand incearca sa castige lupta prin negocieri, lasand laoparte antipatiile si emotiile in cercul lor profesional.

Vezi horoscopul pentru celelalte zodii, pe www.lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close