Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei de 29 aprilie. "Gemenii sunt încercaţi de un sentiment obscur"

Horoscopul zilei de 29 aprilie. "Gemenii sunt încercaţi de un sentiment obscur"

Horoscopul zilei de 29 aprilie. "Gemenii sunt încercaţi de un sentiment obscur"
de O.P.    |    29 Apr 2014   •   13:04

Astrologic, eclipsa de Soare de marti ne dezvaluie cum nevoia noastra de siguranta se interpune in evolutia noastra personala si profesionala.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 29 aprilie
Berbecii trebuie sa dea dovada de simt pragmatic si sa treaca de la faza de planificare la cea de actiune, de contructie. Vor primi ajutor de la astrele care ii vor determina sa se concentreze mai mult de rezultate tangibile decat pe visuri marete, dar lipsite de planuri de actiune. Pe de alta parte, nevoia de afirmare si de realizare a obiectivelor ii face pe Berbeci sa fie nelinistiti. Nativii acestei zodii ar trebui sa gandeasca mai lucid si sa constientizeze ca “miracolele” la care spera nu se pot realiza intr-o noapte.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 29 aprilie
Taurii se afla in punctul in care, oricand, pot avea parte de un moment inspirational care sa le schimbe directia prestabilita, fie pe plan profesional, fie personal. Eclipsa Solara de marti cade in semnul Taurului, fapt care o sa-i perturbe pe nativii acestei zodii, determinandu-i sa fie mai impulsivi in sustinerea propriilor opinii. Taurilor le este recomandata o atitudine precauta si mai multa gandire inainte de actiune sau de cuvinte, pentru a nu se periclita pe termen lung.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 29 aprilie
Gemenii vor fi marcati de un sentiment usor obscur, ca si cand stiu ca le scapa ceva important din vedere, dar nu-si dau seama ce. Desi activitatile lor au evoluat in favoarea lor, chiar daca i-a suprasolicitat in ultima perioada, Gemenii tot cauta nod in papura pentru fiecare lucru nou sau pentru demersurile din jurul lor. Din pacate, sentimentul incomod care ii incearca sau instinctul care le spune ca ceva nu este intocmai in regula ar putea sa se dovedeasca justificate. Gemenii trebuie sa dea dovada de bagare de seama, sa fie ochi si urechi la tot ce se intampla in jurul lor caci ar putea sa le scape tocmai acea portita de care au nevoie sa evolueze.

Vezi ce spun astrele despre restul zodiilor, pe www.lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close