Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei de joi, 23 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei de joi, 23 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei de joi, 23 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
23 Apr 2015   •   19:02
Zi de joi plina de schimbari in amor si pe plan profesional pentru nativii zodiacului. Incepe o perioada benefica pentru unele dintre zodii care se va extinde pe o perioada lunga de timp.
BERBEC – horoscopul zilei de joi, 23 aprilie

Zi de joi destul de agitatat pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca incearca din rapsuteri sa se faca remarcati la locul de munca. Din pacate, nu totul iese asa cum au planuit asa ca nu se vor bucura de roadele muncii lor.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 23 aprilie

Taurii isi dau seama joi ca ar cam fi cazul sa faca in asa fel incat sa isi imbuneze jumatatea pe care au neglijat-o in ultima vreme. Din pacate, eforturile lor par sa fie in zadar si se preconizeaza certuri destul de puternice spre seara.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 23 aprilie

Gemenii au o zi de joi minunata. Se relaxeaza cat pot de bine si reusesc sa isi puna in aplicare unele dintre cele mai indraznete planuri. Nativii acestei zodii intra joi intr-o lunga perioada in care absolut totul va fi in favoarea lor.

RAC – horoscopul zilei de joi, 23 aprilie

Zi linistita de joi pentru Raci care decid ca ar fi cazul sa inceapa sa isi dezvolte intelectul pentru a avea succes intr-o noua afacere. Nativii acestei zodii sunt incununati de succes in zilele ce urmeaza.

LEU – horoscopul zilei de joi, 23 aprilie

Leii sunt destul de obositi joi, insa reusesc sa se motiveze si sa traga din ce in ce mai tare pentru a isi duce la bun sfarsit ceea ce si-au propus. Efortul lor nu va fi in zadar.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 23 aprilie

Fecioarele incearca joi sa faca in asa fel incat sa intre in gratiile unei persoane care le-a cam cazut cu tronc. Din nefericire, vor avea destul de mult de tras pentru a face ca acest lucru sa se intample. Insa nu trebuie sa se dea batuti.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close