Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei de vineri, 8 mai, şi pentru weekend

Horoscopul zilei de vineri, 8 mai, şi pentru weekend

Horoscopul zilei de vineri, 8 mai, şi pentru weekend
Sursa foto: Foto: lyla.ro
08 Mai 2015   •   15:43
Ziua de vineri, 8 mai, este destul de importanta pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca exista o serie de probleme ce apar pe parcursul zilei, mai ales de natura financiara si amoroasa, a caror rezolvare nu poate intarzia.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 8 mai, si pentru weekend

Berbecii incearca sa fie cat mai practici in fata obligatiilor pe care le au. Insa trebuie sa tina cont ca multe vizeaza ori familia, ori persoana iubita, iar pragmatismul nu este chiar singura abordare pe care trebuie sa o aiba. Berbecii ar trebui sa lase de la ei, sa accepte compromisuri, chiar daca nu vin cu solutii practice, atata timp cat bucura pe cineva drag.

TAUR– horoscopul zilei de vineri, 8 mai, si pentru weekend

Taurii se simt agitati astazi, in prima parte a zilei. Nu atat activitatile de zi cu zi ii agita, cat o tulburare interioara. Taurii sunt predispusi la introspectie, ocazie cu care descopera ca nu le place atat de mult de ei insisi, ca nu agreeaza in totalitate unele decizii din trecut. Insa reusesc in a doua parte a zilei sa accepte situatia si sa caute remedieri acolo unde este posibil. Taurii sunt constienti ca remuscarile si regretele nu-si au niciun rost, nu ofera nimic constructiv pe viitor, dar totodata se simt usurati ca, intr-un final, au deschis cu adevarat ochii in fata unei chestiuni vech

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 8 mai, si pentru weekend

Energia suprimata de zilele trecute iese astazi la iveala. Gemenii debordeaza de entuziasm, dar pot trece repede si intr-o stare agitata, in care pot actiona impulsiv, prea pasional, fara sa gandeasca. Astfel ca risca sa ia decizii proaste astazi cu privire la niste chestiunii care le influenteaza viitorul apropiat, mai ales pe plan personal. Atentie la nevoile persoanei iubite in weekend.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 8 mai, si pentru weekend

Racii fac un pas inapoi si-si reanalizeaza propria viata. Incep sa-si vada propriile greseli si incearca din rasputeri sa gaseasca cauzele exacte ale actiunilor gresite pe care le-au intreprins in trecut. Insa este un proces lent, iar negasirea cauzelor imediat nu trebuie sa-i demoralizeze. Racii trebuie sa-si aloce mai mult timp pentru vindecarea emotionala, in weekend.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 8 mai, si pentru weekend

Perspectiva aparte cu care Leii vad astazi viata ii inspira si pe cei din jurul lor, insuflandu-le optimism si speranta in ceea ce urmeaza. Totusi, in sinea lor, chiar daca se dau cocosi, Leii sunt constienti ca este nevoie de un efort suplimentar pentru o schimbare majora in viata lor. Astazi vor avea un program mai putin incarcat decat de obicei si ar putea sa-si aloce timp pentru conturarea mintala, macar, a schimbarii pe care si-o doresc, in weekend.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 8 mai, si pentru weekend

Intre ceea ce sunt si ceea ce-si doresc sa fie exista discrepante, iar nativii din Fecioara isi dau tot mai mult seama de acest lucru. Sunt nemultumiti de ei insisi si se enerveaza pe sine. Problema este ca aceasta nemultumire le face pe Fecioare sa se comporte capricios si impulsiv in relatiile cu cei foarte dragi. Putina cumpatare nu le-ar strica. Nimeni din jurul lor nu poarta vina pentru ceea ce au facut Fecioarele gresit.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close