Antena 3 CNN Life Familie Iată care sunt activitățile ieftine și relaxante pe timp de vară

Iată care sunt activitățile ieftine și relaxante pe timp de vară

Iată care sunt activitățile ieftine și relaxante pe timp de vară
14 Aug 2014   •   18:36
Dacă te numeri printre cei care din diferite motive nu își pot organiza o vacanță pe timp de vară, avem vești bune. Poate că din cauza timpului sau a bugetului anul acesta ai ales să nu pleci în concediu, însă poți alege  alternative la îndemână.

Prezentatoarea emisiunii ” Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3, Ela Crăciun a postat pe blogul său o listă foarte utilă cu activitățile pe care le poți alege astfel încât să te relaxezi și să ai grijă să nu cheltuiești mulți bani.

Fie că urmează să pleci, dar mai ai de aşteptat, fie că bugetul se face vinovat de faptul că sunteți acasă, am să vă propun câteva activităţi foarte interesante, distractive şi relaxante, pe care le puteți face aproape de casă şi al căror cost să nu se simtă în portofelul vostru. Chiar dacă de unele ați auzit de la prieteni sau ați văzut la televizor, sunt activităţi pe care le aveți la îndemână şi pe care trebuie să le faceti măcar o dată în viaţă. Iar acum este timpul să le încercați. Nu spun că toate sunt foarte ieftine, dar puteți fi siguri că nu vor costa cât o vacanţă clasică”, a scris Ela pe blogul său.

Printre activitățile detaliate pe
www.elacraciun.ro se numără : plimbările cu bicileta, înotul, organizarea unui picnic cu prietenii și nu numai.

Mai multe detalii găsiți AICI

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close