Antena 3 Life Familie Libido scăzut? Iată 5 factori nebănuiţi care îţi fură cheful de sex

Libido scăzut? Iată 5 factori nebănuiţi care îţi fură cheful de sex

06 Apr 2013   •   13:52
Libido scăzut? Iată 5 factori nebănuiţi care îţi fură cheful de sex
Pana nu demult aveai un chef nebun de sex, dar in ultima vreme ai observat ca suferi de “sindromul NU azi draga”? Daca raspunsul e DA, te numeri printre milioanele de femei care au un libido scazut. Iata 5 factori la care nici nu te-ai fi gandit ca iti fura cheful de sex si cum sa-i contracarezi.
 
 
1. Dezordine in dormitor
Cum arata dormitorul tau acum? Este patul facut? Ai teancuri de carti si reviste pe noptiere, pe care s-a asezat si mult praf? Ai haine aruncate peste tot pentru ca nu ti-au convenit ca sa te imbraci cu ele intr-o anumita zi. Daca raspunsul este DA, atunci nu te mira ca nu ai chef de sex. Potrivit unui studiu publicat in Ghidul femeii pentru placere si satisfactie sexuala, dezordinea in dormitor este asociata cu nefericirea , cu depresia usoara si, implicit, cu o lipsa a apetitului sexual. “Dezordinea te duce cu gandul la multele lucruri pe care le mai ai de facut si, prioritizand activitatile, sexul va ramane intotdeauna pe ultimul loc, spune dr. Debby Herbenick, autoarea ghidului amintit.
Ce e de facut? Scoate din dormitor tot ce poate fi asociat cu munca. Daca ai televizor, muta-l in sufragerie. Lasa dormitorul doar pentru sex si somn si creeaza acolo o atmosfera propice pentru somn si sex.Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

×
Parteneri
x close