Antena 3 CNN Life Familie Locuri de care copiii se vor îndrăgosti

Locuri de care copiii se vor îndrăgosti

Locuri de care copiii se vor îndrăgosti
Sursa foto: Foto: www.ElaCraciun.ro
26 Mai 2013   •   13:31

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, copiii nu mai au astâmpăr și, realist vorbind, parcă nici părinții. Vara totul e mai ușor, mai plăcut, mai la îndemână, mai relaxant. Și pentru că tot se apropie 1 iunie, Ela Crăciun, prezentatoarea jurnalului matinal de weekend de la Antena 3, s-a gândit la toate locurile frumoase în care putem ieşi cu copiii, din București și din jurul acestuia.

”Fie că sunt mai mici, ca ai mei, sau mai măricei, copiii au nevoie de aer curat şi spaţiu de joacă. Iar noi avem nevoie sa-i vedem zburdând în voie și bucurându-se de toate acestea. Aşadar, să vedem unde putem ieşi cu copiii, în Bucureşti sau în apropierea oraşului”, scrie Ela Crăciun pe site-ul personal.

1. Foarte aproape de Bucureşti, la Cernica, este Phoenix Aventura Parc. Un loc foarte frumos amenajat, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Locul dispune de 8 trasee de dificultate progresivă, de la foarte uşor, la foarte dificil, dar este de reţinut faptul că jocurile sportive de paintball sau tiroliene care se desfăşoară aici, se desfășoară în condiţii de maximă siguranţă, sub supravegherea unui personal specializat! În timpul în care copiii se distrează, cei mari pot savura o cafea pe terasa de pe marginea lacului Cernica.

Citiți continuarea articolului și aflați în ce alte locuri puteți să vă duceți copiii pe ElaCraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun 1 iunie
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close