Antena 3 CNN Life Familie Lucruri de care absolut toti barbatii se tem. Ei nu ar vrea ca tu sa stii asta

Lucruri de care absolut toti barbatii se tem. Ei nu ar vrea ca tu sa stii asta

Lucruri de care absolut toti barbatii se tem. Ei nu ar vrea ca tu sa stii asta
de O.P.    |    24 Iun 2014   •   13:12
Potrivit ultimelor studii realizate de sociologi, toti barbatii din lume se tem de aproximativ aceleasi lucruri in viata. Explicatia data de cei care au studiat fricile barbatilor cu privire la aceste rezultate este ca majoritatea masculilor sunt macinati pe parcursul intregii vieti de idei si teluri pe care cu greu reusesc sa le atinga.


Astfel, in lipsa succesului dorit, ajung sa le fie teama la nivel subconstient de o serie de lucruri. Mai mult decat atat, barbatii neaga ca ar avea astfel de temeri si se comporta ca si cand ar fi capabili in totalitate sa le controloeze.

Adevarul este insa ca nu sunt capabili sa-si controleze aceste temeri si ca de multe ori acest lucru duce la esecuri pe mai toate planurile in unele momente ale vietii lor.


Asadar, iata care sunt cele mai mari temeri ale tuturor barbatilor, despre care nu ar vrea sa stie nimeni:


Teama de esec


Toti barbatii sunt crescuti, indiferent de mediu in care isi petrec copilaria, cu ideea ca este de datoria lor sa reuseasca in absolut tot ceea ce fac. Fie ca este vorba de actiuni pozitive sau negative, barbatii stiu ca trebuie sa aiba succes in ceea ce intreprind. In mod evident, succesul nu este prezent mereu iar acest lucru scade increderea in sine a barbatilor pana in punctul in care cei mai multi dintre ei inceteaza sa mai incerce.


Teama de moarte


Toti barbatii traiesc foarte mult timp fara sa isi dea seama ca viata lor se va termina la un moment dat. Spre deosebire de femei, care realizeaza timpuriu ca vor muri la un moment dat, mai ales datorita nasterii, barbatii nu isi dau seama de acest lucru decat tarziu, cand incep sa aiba probleme de sanatate. Atunci se instaleaza teama de moarte si actioneaza asupra lor atat in mod benefic cat si in mod negativ. Astfel, pe deoparte, odata ce realizeaza ca vor muri, barbatii se maturizeaza spontan si incep sa aiba alte prioritati (precum familie, cariera, etc). Pe de alta parte, teama de moarte ii face sa isi piarda din elan si sa nu se mai avant in realizarea unor lucruri care nu ii satisfac decat pe ei insisi.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: relatii
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close