Antena 3 CNN Life Familie Metode de marire a penisului: Care dintre ele functioneaza cu adevarat?

Metode de marire a penisului: Care dintre ele functioneaza cu adevarat?

Metode de marire a penisului: Care dintre ele functioneaza cu adevarat?
05 Noi 2012   •   23:16

Sa-ti doresti o marire de penis nu e ceva in neregula. Si teoretic vorbind, nici nu e periculos. Sigur, trebuie atentie mare la ce metoda folosesti, fiind indicat sa eviti greutatile si exercitiile de strechting.

Toate studiile de specialitate arata ca numarul barbatilor care isi doresc o marire de penis e mare si mereu in crestere. Si daca barbatii cu un nas prea mare isi doresc, inevitabil, un nas mai mic, cei cu un penis mic isi doresc, invariabil, un penis mai mare. In mod sigur este o problema de incredere, asa cum si la femei operatia de marire a sanilor are acelasi statut.

 

Multi barbati sunt nesiguri pe ei si pe ceea ce pot reusi cu penisul propriu. Si acest tip de nesiguranta duce la pierderea increderii in sine, iar pierderea increderii in sine, cand vine vorba despre sex… duce la un dezastru in dormitor. Partenera poate incepe sa-si faca o mie de ganduri, care mai de care mai sumbre, care, desigur, sunt departe de situatia adevarata, insa ea nu are cum sa stie asta si va sfarsi prin a crede ca e vina ei.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close