Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 11-17 august. Mesajele Osho Zen Tarot

Oracolscop 11-17 august. Mesajele Osho Zen Tarot

Oracolscop 11-17 august. Mesajele Osho Zen Tarot
12 Aug 2014   •   12:42

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Iata mesajele pentru saptamana 11 – 17 august 2014.

 

Berbec – Desavarsirea

In sfarsit, activitatea de care te-ai ocupat in ultimul timp, care ti-a absorbit timpul si energia, se apropie de final. Ai atras aceasta situatie si anumiti oameni, deoarece iti oglindesc gandurile, emotiile si credintele. Pe de alta parte, persoane si lucruri pe care candva le-ai considerat dezirabile, acum dispar din viata ta din moment ce ti-ai acordat energia prin intermediul drumului spiritual. Bucura-te de clipele in care te simti desavarsit, complet, de viziunea de ansamblu pe care o percepi.

 

 

 

Taur - Armonia

Indiferent de cum este viata ta in acest moment, alege calea pacii, asculta-ti inima si fii receptiv. Starea de pace iti creste energia si te ajuta sa iti manifesti cu usurinta dorintele, iar experienta centrarii in inima iti aduce claritate si armonie. Observa-te cu atentie si vezi daca nu cumva, in ultima perioada, ti-ai folosit cu precadere emisfera stanga, partea analitica si rationala, uitand de emisfera dreapta, legata de intuitie si creativitate. Descatuseaza latura ta artistica, joaca-te si astfel te vei deschide catre noi solutii si oportunitati.

 

 

 

Gemeni – Inflorirea

In viata ta binecuvantarile se revarsa din plin. Desi e posibil ca situatia in care te afli, in acest moment, sa para dificila, nu te lasa coplesit. Aminteste-ti ca la nivelul sufletului si aceasta va trece cu usurinta daca te vei lasat ghidat de ceea ce simti in adancul inimii tale. Daca experimentezi simptome de oboseala, dificultate in concentrare sau agitatie, e posibil ca toate acestea sa indice o puternica deshidratare a corpului. Apa te ajuta sa te cureti de energii nedorite si toxine, pe care corpul tau senzitiv le poate absorbi.



 


Citeste pentru celelalte zodii aici.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close