Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 16-22 iunie. Mesajele Enchanted Map

Oracolscop 16-22 iunie. Mesajele Enchanted Map

Oracolscop 16-22 iunie. Mesajele Enchanted Map
17 Iun 2014   •   13:06

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Iata mesajele pentru saptamana 16 – 22 iunie 2014.

 

Berbec – Golden Palace

Se anunta zile frumoase, senine, pline de succes, sanatate si belsug. De asemenea, latura ta emotionala este la apogeu, relatiile sunt pline de culoare si pasiune, iar parteneriatele se desfasoara in conditii optime. Imparte cu ceilalti din aceasta bogatie, venita din cine esti in fiecare clipa si cat de autentic iti traiesti viata. In aceasta saptamana bucura-te de rezultatele muncii tale, dar, in acelasi timp, ramai deschis si atent la noile oportunitati care nu vor ezita sa apara. Ramai detasat si mergi mai departe pe drumul tau.

 

 

 

Taur - Commitment

E momentul potrivit sa stabilesti noi parteneriate sau sa le intaresti pe cele mai vechi. Ai capacitatea de a gasi solutii inedite si idei noi, care pot revigora proiectele pe care le derulezi. Implinirea, este darul care vine in urma actiunilor pe care le intreprinzi, avand in vedere respectarea adevarului tau. Compromisurile sunt de evitat in aceste situatii, caci ele nu fac altceva decat sa te indeparteze de la scopul propus. Fii cat se poate de constient si concis in ceea ce priveste angajamentele personale.

 

 



Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close