Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 17-23 februarie – Ce spun cartile oracol Enchanted Map

Oracolscop 17-23 februarie – Ce spun cartile oracol Enchanted Map

Oracolscop 17-23 februarie – Ce spun cartile oracol Enchanted Map
18 Feb 2014   •   10:03

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Iata mesajele pentru saptamana 17 – 23 februarie 2013.

 

 

 

Berbec - One – Ring Circus

Esti liber sa alegi ce iti doresti, si sa faci acele lucruri care iti bucura inima, si-ti aduc implinire. Ar fi de dorit mai degraba sa-ti asculti intuitia, decat sa te bazezi pe ce iti spun cei din jur, chiar daca intentiile lor sunt bune. Ai acumulat suficienta intelepciune si experienta, astfel incat sa poti lua cele mai potrivite decizii, pentru tine. De asemenea, aceasta perioada este benefica pentru a-ti indrepta atentia asupra unor relatii, din viata ta, care necesita a fi curatate, transformate sau incheiate. Bazeaza-te pe cele care te sustin si te stimuleaza.

 

 

 

 

 

Taur - Stuck in the Mud

Desi ti se poate parea ca esti blocat, ca nimic nu merge asa cu ti-ai dori, sau ca esti in pana de idei, aceasta saptamana este un prilej minunat pentru a-ti muta atentia catre alte zone din viata ta, de care nu te-ai mai ocupat in ultimul timp. Doar observa ce se intampla, mai ales in acele domenii din viata ta in care ti se pare ca experimentezi un blocaj. Claritatea nu va intarzia sa apara, si o noua abordare ti se va revela. Poti alege, acum, sa faci ceea ce-ti place sau sa te lansezi in activitati creative. Acest lucru te energizeaza si iti aduce deschidere catre noi idei.

 
 




Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close