Oracolscop 19-25 mai. Mesajele Osho Zen Tarot

20 Mai 2014   •   15:59
Oracolscop 19-25 mai. Mesajele Osho Zen Tarot
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Iata mesajele pentru saptamana 19 – 25 mai 2014.

 

Berbec – Creativitatea

Aceasta saptamana este minunata pentru a te conecta la energia creativitatii. Aceasta energie nu are nici forma, nici structura, dar toate formele si structurile s-au nascut din ea. Fii deschis la ceea ce doreste sa se manifeste prin tine si orice ai face, alege sa faci cu bucurie si iubire. Renunta la compromisuri si lasa integritatea sa-ti insoteasca fiecare gand, cuvant sau fapta. Onestitatea iti aduce daruri neasteptate, si cu toate ca poate parea ca vei pierde ceva in schimb, nimic din ceea ce este cu adevarat al tau nu poate fi pierdut.

 

 

 

Taur - Comparatia

In aceste zile ar fi de dorit sa fii atent la cat de mult te lansezi in comparatii, atat la adresa ta, cat si a celorlalti. Cand renunti sa compari, cele doua extreme dispar si tot ce ramane este simpla existenta, esti doar tu. Priveste in jur. Totul este necesar si totul isi are locul sau firesc. Alege sa te distreazi, sa iesi in natura si sa petreci timp cu oamenii dragi tie. Celebreaza ceea ce este si renunta la a-ti face griji despre ce va fi sau cum ar putea sa fie. Doar fii prezent aici si acum, iar raspunsurile vor veni, dupa ce-ti vei face timp sa te joci.

 

 

 


Citeste continuarea aici.

x close