Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 20-26 ianuarie. Mesajele Cartilor Osho Zen Tarot

Oracolscop 20-26 ianuarie. Mesajele Cartilor Osho Zen Tarot

 Oracolscop 20-26 ianuarie. Mesajele Cartilor Osho Zen Tarot
21 Ian 2014   •   11:00
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.
Iata mesajele pentru saptamana 20 – 26 ianuarie 2014.

 

Berbec – Inflorirea

Ideile pe care le-ai avut pana acum, proiectele demarate si situatiile in care ai fost implicat, incep sa isi arate roadele. Pur si simplu lucrurile se aseaza, capeti o alta perspectiva, iar solutiile apar pe neasteptate. Fii atent la oamenii din jurul tau, caci ei sunt pentru tine in aceasta perioada o sursa de inspiratie si ajutor. Acum e timpul pentru actiune, pentru a face ce ti-ai propus si a te bucura de rezultate. Iubirea este motorul care te ghideaza si te impinge mai departe pe drumul propus, iar succesul nu se va lasa asteptat.

 

 

 

Taur - Tristetea

Daca experimentezi o perioada in care tristetea tot iti da tarcoale, ar fi de dorit sa ii deschizi usa si sa o lasi sa fie, sa o simti. Fuga din fata sentimentelor dureroase sau neplacute, nu este cea mai buna solutie, caci ele nu dispar. De fapt, scopul durerii nu este acela de a te face sa suferi, ci acela de a te trezi. Acum esti intr-un moment care iti poate aduce o mare transformare, si intelegere a tot ce este in viata ta. Iar rezultatul final depinde doar de cum alegi tu sa privesti, si sa te gandesti, la aceasta situatie. Ce alegi intre frica si iubire?

 

 




Citeste continuarea aici. 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close