Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 21-27 aprilie. Mesajele Enchanted Map

Oracolscop 21-27 aprilie. Mesajele Enchanted Map

Oracolscop 21-27 aprilie. Mesajele Enchanted Map
22 Apr 2014   •   13:45

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Iata mesajele pentru saptamana 21 – 27 aprilie 2014.

 

 

 

Berbec – Protecting Treasure

Acum esti pregatit si complet protejat in a-ti urma visele. Primesti tot felul de semne si mesaje de la ingeri si ghizi, care te ajuta, prin prezenta lor ocrotitoare, sa faci cele mai potrivite alegeri. Cel mai important pentru tine este sa-ti ramai loial, tie insuti, cat si proiectelor tale. Transforma si intareste legaturile pe care le ai cu cei din jurul tau – familie, prieteni, parteneri de viata sau afaceri. Aminteste-ti ca o inima loiala si integra isi atinge intotdeuna telurile , iar curajul iti este aliat de nadejde.

 

 

 

Taur – Rock Bottom

Desi poti experimenta sentiment de dezamagire, acum te afli intr-un punct in care lucrurile nu mai pot avea acelasi curs ca si pana acum. Zona de confort in care erai pare sa nu te mai multumeasca, iar automatismul prezent in unele situatii din viata ta iti atrage atentia. Pur si simplu vechiul mod in care ai functionat pana acum e de dorit a fi inlocuit, pentru a avea alte rezultate. O noua directie si o noua strategie sunt necesare acum. Accepta lucrurile asa cum sunt, in acest moment si elibereaza-ti inima din temnita ego-ului.

 

 




Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close